Reizen naar Ethiopië

Wilt u genieten van een vakantie in Ethiopië? Boek dan uw reis naar Ethiopië bij Impala Tours. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit prachtige land.
 

Ethiopië reizen - een garantie voor avontuur

Ethiopië heeft veel te bieden. Een prachtige natuur, historische monumenten en interessante etnische minderheden in de Omovallei maken Ethiopië tot een van de boeiendste bestemmingen op het Afrikaanse continent. Het is overweldigend hoe de Ethiopiërs u erg hartelijkheid verwelkomen in hun prachtige land!

Rijke flora en fauna

Door het Afrikaanse continent, en dus ook door Ethiopië, stroomt de Grote Afrikaanse Slenk. De Omo kronkelt door diepe kloven en langs regenwouden, savannes en een verzengende woestijn naar het Turkana meer. De bergtoppen van het Simiengebergte schitteren door de eerste zonnestralen terwijl de gelada apen tussen de rotsspleten op de loer liggen. Naast een weelderig natuurschoon is Ethiopie het hele jaar gezegend met een zeer aangename temperatuur en een uitermate vriendelijke bevolking. Let op; hoewel er nauwelijks temperatuursveranderingen zijn gedurende het jaar, kan het van juni tot september hevig regenen in het noordelijke hoogland.

Onze rondreizen in Ethiopië

Ethiopië | reizen naar Ethiopië

Ethiopië - Compact en intens

7-daagse privé rondreis van/naar Addis Abeba in Ethiopië. Tijdens deze reis beleeft u de culturele en natuurlijke hoogtepunten van Ethiopië.

Geografie

Ethiopië ligt in Oost-Afrika ten noorden van de evenaar. Ethiopië wordt geheel ingesloten door Kenia, Somalië, Djibouti, Eritrea en Sudan. De oppervlakte van Ethiopië is iets groter dan 1 miljoen vierkante kilometer. Ethiopië is daarmee ongeveer 30 keer zo groot als Nederland. 

Reisaanbiedingen voor uw reis naar Ethiopië

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Ethiopië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen. Onze medewerkers helpen u graag voor een individuele reis naar Ethiopië die al uw verwachtingen overtreft!

Wilt u op vakantie naar Ethiopië? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.