Chobe NP en de Okavango Delta intensief

8 dagen fly-in safari met ´Under one Botswana sky´ van Kasane naar Maun(ID: 35441)

Over de reis

Grandioze landschappen staan in het middelpunt van deze safarireis. De afstanden tussen de lodges worden afgelegd met een klein vliegtuig. Robuuste safarivoertuigen en -boten met ervaren rangers en bootsmannen staan voor u klaar, zodat u het wild en de natuur in Chobe en de Okavango Delta van dichtbij kunt beleven.

In een oogopslag

  • 8 dagen fly-in safari
  • van Kasane naar Maun
  • Chobe NP en Okavango Delta
Vanaf € 3.622 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kasane (diner).

Transfer naar de Chobe Safari Lodge of de Chobe Bush Lodge. Het terrein van de Chobe Safari Lodge ligt direct aan de machtige Chobe rivier. De Chobe Bush Lodge ligt ca. 150 m van de rivier met een prachtig uitzicht op de bush. In de namiddag maakt u een boottocht, waarbij u het eerste wild aan de oevers van de rivier kunt zien. In het begin van de avond komen hier veel dieren hun dorst lessen.

Overnachting: 3 overnachtingen Chobe Safari Lodge of Chobe Bush Lodge.

Dag 2: Kasane - Chobe NP (volpension).

’s Morgens brengt u een bezoek aan een traditioneel dorp. Uw lunch nuttigt u in uw lodge en in de namiddag neemt u deel aan een safari langs de rivier. Het park is beroemd om zijn grote kuddes olifanten en buffels, die in de morgen en avond naar de rivier trekken.

Overnachting:

Dag 3: Kasane - Victoria Falls (volpension).

U onderneemt vandaag een begeleide dagexcursie naar de wereldberoemde watervallen, de Victoria Falls. De donderende watervallen storten neer in de 100 m diepe kloof. Een verbluffend schouwspel! U wandelt langs het Livingstone standbeeld en de watervallen en door het regenwoud. Het biedt u prachtige uitzichten op de Main en Rainbow Falls. Tegen de middag geniet u van de lunch. Hierna heeft u nog ruim de tijd om de grote handwerkmarkt te bezoeken, alvorens in de namiddag terug naar uw lodge te gaan.

Dag 4: Kasane - Moremi Wildreservaat (volpension).

Na een gemoedelijk ontbijt vliegt u halverwege de ochtend met een klein toestel over het Savute gebied en de eerste uitlopers van de Okavango Delta naar het Camp Moremi Crossing (ca. 60 min vliegen). Het camp ligt op de zuidpunt van Chief’s Island. De activiteiten bestaan uit mokoro- en boottochten, bushwandelingen en een kampeerovernachting onder de Afrikaanse sterrenhemel op Chief's Island onder begeleiding van een ervaren gids.

Overnachting: 2 overnachtingen Moremi Crossing Camp.

Dag 5: Moremi Wildreservaat (volpension)

Vandaag staat volledig in het teken van het Moremi Wildreservaat.

Overnachting:

Dag 6: Moremi Wildreservaat - Okavango Delta (volpension).

Een korte vlucht brengt u in ca. 10 min. naar het Pom Pom Camp. Dit camp ligt in het zuidelijke deel van de delta aan de Xudum rivier en staat bekend als een van de mooiste plekjes van de delta. U heeft hier de keuze uit dag- en avondsafari’s en mokoro- en boottochten door de kanalen tussen de wildrijke savannes.

Overnachting: 2 overnachtingen Pom Pom Camp.

Dag 7: Okavango Delta(volpension).

De Okavango Delta ligt de hele dag aan uw voeten. U mag zelf kiezen welke activiteiten u gaat ondernemen.

Overnachting:

Dag 8: Okavango Delta - Maun (ontbijt).

’s Morgens vliegt u van het Pom Pom Camp naar Maun (vliegtijd ca. 20 min.). Einde van de reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

35441

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vluchten van Kasane tot aan Maun, transfers, 7 overnachtingen in hoogwaardige accommodaties, vermelde activiteiten (meestal 2 per dag), vermelde maaltijden, lokale drankjes en wasservice (geen ondergoed) in Pom Pom en Moremi Crossing, entreegelden nationale parken en Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

  • internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven zoals drankjes (bijv. buitenlands gedistilleerde drankjes) en fooien.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg bagage in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.