Land van de grijze reuzen

7 dagen fly-in safari met Okavango Delta en Chobe van Maun naar Kasane(ID: 269)

Over de reis

De Okavango Delta is een groene oase in het kale landschap van de Kalahari. De delta beschikt permanent over water en grazige weides. Dit resulteert in een enorme veelzijdigheid aan diersoorten van water- en landdieren tot een bonte vogelwereld. We bieden u een exclusieve fly-in safari in deze wondere wereld, inclusief een uniek hoogtepunt: een wandeling door de bush met drie olifanten! Het slot van uw belevenisvolle reis wordt gevormd door een bezoek aan het Chobe NP, het olifantenparadijs. U verblijft in de camps van de Sanctuary Retreats, zeer exclusieve accommodaties in Botswana.

In een oogopslag

  • 7 dagen fly-in safari
  • van Maun naar Kasane of omgekeerd
  • project ´Living with Elephants´
Vanaf € 5.003 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Maun - Okavango Delta (diner).

Zorg ervoor dat u uiterlijk tegen de middag in Maun arriveert, zodat u nog tijd heeft voor een safari-activiteit. Uw piloot wacht op u op de luchthaven van Maun. Vlucht van Maun met een klein vliegtuig naar het camp in de Okavango Delta (vliegduur ca. 15 min.). Geniet ’s middags van een eerste safari in een open terreinwagen.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Baines’ Camp.

Dag 2: Okavango Delta (volpension).

Geniet van een hele dag in de delta. Er zijn 2 activiteiten inbegrepen. U kunt kiezen uit een safari in een open terreinwagen, een bushwandeling of een boot/mokorotocht.

Dag 3: Okavango Delta - Moremi wildreservaat (volpension).

In de voormiddag vliegt u per klein propellervliegtuig over de delta naar het Sanctuary Chief’s Camp (vliegduur ca. 15 min.). Deze vlucht geeft u een zeer goede indruk van de Okavango Delta met zijn rivieren, kanalen, lagunes en eilanden. ’s Middags kunt u tijdens een safari met een beetje geluk olifanten, buffels, zebra’s, giraffen en diverse antilopesoorten tegenkomen – en misschien zelfs leeuwen of een luipaard!

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Chief’s Camp.

Dag 4: Moremi wildreservaat (volpension).

U gaat ’s morgens op safari in het prachtige parkachtige landschap van het Moremi wildreservaat. ’s Middags maakt u een boottocht door de vertakkingen van de delta. Daar treft u nijlpaarden, krokodillen en een bonte vogelwereld.

Dag 5: Moremi wildreservaat – Chobe NP (volpension).

Na een ochtendsafari vliegt u met een klein vliegtuig naar Kasane aan de Chobe rivier (vliegduur ca. 90 min.). Korte transfer naar de lodge. ’s Middags kunt u kiezen tussen een safari langs de wildrijke oever van de Chobe rivier of een boottocht over de rivier met wildobservatie vanaf het water.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Chobe Chilwero Lodge.

Dag 6: Chobe NP (volpension).

U heeft vandaag de keuze om te genieten van een boottocht op de Chobe rivier of een safari in een open safarivoertuig. Ook heeft u de mogelijkheid om aan het einde van deze spannende safarireis te genieten in de moderne spa van de lodge (niet inbegrepen).

Dag 7: Chobe rivier - Kasane (ontbijt).

Na een laatste safari transfer naar de stad of de luchthaven van Kasane.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

269

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • binnenlandse vluchten, transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, safari’s, boot/kanotochten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed), vertrekbelasting Maun binnenlandse vluchten.

Exclusief

  • internationale vluchten, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien, olifantenproject ´Living with Elephants´.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 20 kg per persoon in een zachte reistas. Grote koffers kunnen in Maun worden achtergelaten. Registratie vereist.