ANVR

Impala Tours, onderdeel van The Travel Company Direct (KvK nr. 390.73.544), is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR nr 05712) en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website en in onze reisgidsen worden aangeboden onder het beding dat de ANVR- Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op onze website of in onze reisgidsen, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Het boekingskantoor zal u een exemplaar van deze brochure verstrekken. Gebeurt dat niet, vraagt u er dan om. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.

De voordelen van boeken bij een ANVR reisorganisatie

De voordelen van boeken bij een ANVR reisorganisatie" description="Onderstaand geven we 10 redenen om op internet bij ANVR-ondernemingen te zoeken en te boeken.

  • Reisorganisator vooraf bekend U weet precies welke ANVR-reisonderneming uw reis uitvoert en daarvoor verantwoordelijk is, vóórdat u een boeking maakt.
  • Alle contactgegevens worden vermeld U weet hoe en wanneer u de ANVR-reisonderneming kunt bereiken voor informatie, boekingen of vragen.
  • Altijd een duidelijke boekingsprocedure U kunt eenvoudig, zonder onnodig te zoeken, bij ANVR-leden een duidelijk stappenplan doorlopen om tot een boeking te komen.
  • Geen definitieve boeking zonder muisklik Uw boeking is pas definitief als u daartoe opdracht heeft gegeven via een muisklik. U kunt bij ANVR-leden dus niet zomaar aan een boeking vastzitten.
  • Duidelijke voorwaarden U weet of de ANVR reis- of boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op uw reis en u kunt ze opslaan en/of printen, zodat u ze rustig kunt nalezen. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.
  • De privacy van uw persoonsgegevens is gewaarborgd Als u op de website uw persoonsgegevens moet invullen, weet u altijd voor welk(e) doel(en) uw persoonsgegevens worden gebruikt. Dit zetten ANVR-leden erbij
  • Recht op inzage, wijziging en verwijdering persoonsgegevens U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, wijzigingen te laten aanbrengen of deze te laten verwijderen. Uw gegevens blijven zo up-to-date.
  • Herleidbare reclame Reclame van derden op de website van een reisonderneming is altijd duidelijk te herkennen en te herleiden. ANVR-leden houden zich aan deze regel.
  • Geen overbodige reclame U kunt aangeven via de website van ANVR-leden als u geen prijs stelt op het ontvangen van aanbiedingen en/of nieuwsbrieven van de reisonderneming.
  • Jaarlijkse controle De website van de ANVR-leden wordt jaarlijks gecontroleerd aan de hand van de ANVR internetgedragscode die regelmatig wordt geactualiseerd

Ga voor meer informatie over de ANVR naar de website van de ANVR.

Klik hier voor de printversie ANVR-Reizigersvoorwaarden voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Klik hier voor de brochure van de ANVR.