Rondreis Afrika

Een rondreis door Afrika, hoe klinkt dat? Van Zimbabwe tot Zuid-Afrika, in het continent is genoeg te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan Kaapstad? Natuurlijk mag u een bezoek aan deze prachtige stad niet overslaan tijdens uw rondreis door Afrika. Geniet van het prachtige uitzicht op Kaap de Goede Hoop, wandel naar de top van Tafelberg of zie met eigen ogen de cel waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen zat.

Op safari tijdens uw rondreis door Afrika?

De mooiste safari reizen maakt u in Oost-Afrika. Ga op safari in Tanzania en breng een bezoek aan het beroemdste wildpark ter wereld, namelijk: Serengeti National Park. Hier kunt u tijdens uw rondreis door Afrika prachtige plaatjes schieten van de Big Five en vele andere diersoorten. Jaarlijks trekken miljoenen gnoes, gazelles en zebra’s van het Serengeti National Park in Tanzania naar Maasai Mara in Kenia. Het aanschouwen van deze Grote Trek is een bijzondere ervaring. Een ervaring die u nooit meer zult vergeten!

De perfecte afsluiting voor uw rondreizen door Afrika

Veel mensen sluiten hun rondreis door Afrika af met een kleine strandvakantie. Afrika kent genoeg prachtige stranden om te ontspannen. Bent u op zoek naar een hagelwit strand met wuivende palmbomen en een intens blauwe zee? Sluit dan uw rondreis door Afrika af met bijvoorbeeld een vakantie Mauritius. Mauritius is één van de parels van de Indische Oceaan. U komt hier volledig tot rust en als u geluk heeft, spot u er springende dolfijnen. En wist u dat de onderwaterwereld van Mauritius prachtig is? Ga duiken of snorkelen en spot prachtige vissoorten en schaaldieren in het onderwaterparadijs.

Uw onvergetelijke rondreis begint bij Impala Tours!

Wilt u een rondreis door Zuid-Afrika maken? Van complete reizen tot losse reisonderdelen, Impala Tours helpt u daar graag bij. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 020 - 623 00 08. Daarnaast kunt u per mail contact met ons opnemen via verkoop@impalatours.nl. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen door Afrika. Kortom: met Impala Tours maakt u van uw rondreis door Afrika een onvergetelijke ervaring!
 

Bekijk de rondreizen op onze prachtige bestemmingen

Rondreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Rondreizen Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika op verschillende manier! Bijvoorbeeld met uw eigen huurauto, de trein om met een groep. Ultiem Afrika ervaren? Ga op pad met een eigen ranger!

Rondreizen Namibië | Impala Tours

Rondreizen in Namibie

U kunt Namibië op diverse manieren ontdekken. Bekijk hier de mogelijkheden, waaronder fly-in safari’s, diverse groepsreizen en familiereizen.

Rondreizen in Botswana | Impala Tours

Rondreizen in Botswana

Welke rondreis past het beste bij u? Gaat u als avonturier zelf of pad met een huurauto? Of vliegt u tussen accommodaties? Hier vindt u enkele voorbeeldreizen.

Rondreizen in Zimbabwe | © Natalie Jennings

Rondreizen in Zimbabwe

U kunt Zimbabwe op diverse manieren ontdekken: per huurauto, met een groep of per fly-in safari in een klein vliegtuigje. De keuze is aan u! Bekijk hier onze mogelijkheden.

Rondreizen Zambia | Impala Tours

Rondreizen in Zambia

Gaat u per 4x4, vliegtuig of in een groep Zambia ontdekken? Bekijk hier de mogelijkheden. We stemmen de reis graag op uw persoonlijke wensen af.

Rondreizen Mozambique | Limpopo rivier

Rondreizen in Mozambique

U kunt Mozambique op diverse manieren ontdekken: per huurauto of camper, met een internationale groep of maak een fly-in safari in een klein vliegtuigje!

Rondreizen Malawi | Impala Tours

Rondreizen in Malawi

U kunt Malawi op verschillende manieren ontdekken. Wij bieden verschillende soorten rondreizen aan. Tijdens de autorondreizen beschikt u over een eigen auto wat veel vrijheid geeft tijdens de reis! Bekijk hier de mogelijkheden.

Rondreizen in Kenia | © Georgina Goodwin

Rondreizen in Kenia

U kunt Kenia op diverse manieren ontdekken. Bekijk hier de mogelijkheden, waaronder fly-in safari’s, diverse groepsreizen en maatwerkreizen.

Rondreizen Tanzania | Impala Tours

Rondreizen in Tanzania

Bekijk hier een aantal voorbeeldreizen door Tanzania. We bieden onder andere fly-in safari’s, diverse groepsreizen en maatwerkreizen aan.

Rondreizen in Oeganda | Impala Tours

Rondreizen in Oeganda

Rondreizen in Oeganda zijn de basis van uw vakantie in Oeganda. Wij hebben verschillende rondreizen voor u geselecteerd. Bekijk hier onze rondreizen en kom de zilverrug gorilla tegen tijdens uw trekking!

Rondreizen Madagaskar | Impala Tours

Rondreizen in Madagaskar

Madagaskar is een veelzijdige bestemming. Beleef tijdens de rondreizen het beste van alles wat Madagaskar te bieden heeft. Bekijk onze rondreizen.

Rondreizen La Reunion | © IRT/Emmanuel VIRIN

Rondreizen La Réunion

De mooiste rondreizen op La Réunion vindt u hier! Bekijk hier onze rondreizen, van wandelreizen tot familieavontuur!

Mauritius | Impala Tours

Rondreizen op Mauritius

Rondreizen zijn een belangrijk onderdeel van uw reis naar Mauritius! Wij hebben verschillende rondreizen voor u geselecteerd die u als voorbeeldreis kunt gebruiken.

Rondreizen op de Seychellen | Impala Tours

Rondreizen op de Seychellen

Rondreizen op de Seychellen is mogelijk door eilandhoppen. U ziet in een aantal dagen prachtige eilanden. Van Mahé, Praslin tot La Digue!