Safari in Zambia

Een safari in Zambia is aan te raden. Ga op avontuur in het opkomende land in Zuidelijk Afrika. Zambia komt niet vaak voor als eerste safari bestemming. Tijdens een safari in Zambia kunt u een bezoek brengen aan de drie grootste rivieren in het land, de Luangwa, Kafue en Lower Zambezi. Deze rivieren vormen de levensaders van haar meest bekende Nationala Park, South Luangwa, Kafue en Lower Zambezi. 

Op safari in Zambia met een groep?

Heeft u geen zin om zelf te rijden en wilt u in een korte tijd de bekende bezienswaardigheden van Zambia ontdekken? Dan is een Safari in Zambia met een groep erg leuk om te doen. U beleeft het safari avontuur in een kleine groep van gelijkgezinden en onder begeleiding van een ervaren gidsen. Het groepsgevoel wordt versterkt tijdens heel wat gemeenschappelijke activiteiten, bijv. trektochten en samen koken.

Onze safari's in Zambia

Bruisende watervallen en het onbekende Kafue | Impala Tours

Bruisende watervallen en het onbekende Kafue

Ontdek op deze 9-daagse rondreis de beroemde Victoria watervallen en geniet van de verlatenheid en de fascinerende dierenwereld van het nog onbekende Kafue National Park in het zuiden van Zambia. Ontdek deze indrukwekkende reis!

De ongerepte wildernis van Zambia | Impala Tours

De ongerepte wildernis van Zambia

Tijdens deze 9-daagse safari verkent u twee wilde en dierenrijke nationale parken in de Luangwa vallei: het grote en bekende South Luangwa National Park en het kleine, meer afgelegen en minder bezochte Luamba National Park.

Off-Road avontuur in Zambia | Impala Tours

Off-Road avontuur in Zambia & Malawi

Zambia staat bekend om grandioze natuur en wilde dieren, daarom ook een geweldige bestemming voor deze 19-daagse kampeersafari voor jong en oud. Ga op safari en ontdek de prachtige natuur die Zambia te bieden heeft.

Deluxe natuurbeleving | Impala Tours

Deluxe natuurbeleving

Deze 11-daagse rondreis is een combinatie van een fly-in en wandelsafari en garandeert een buitengewone Afrika-ervaring. Geniet van de bijzondere safari in het South Luangwe National Park en sluit deze reis af bij de indrukwekkende Victoria watervallen.

Uitgebreide wandelsafari met strandverlening | Impala Tours

Uitgebreide wandelsafari met strandverlening

Tijdens deze 14-daagse fly-in safari verkent u de Victoria watervallen en het bijzonder mooie South Luangwa National Park via unieke wandelsafari’s. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan het prachtige Lake Malawi waar u volledig tot rust komt.

Sanctuary Fly-In safari met exclusieve wandelingen | Impala Tours

Fly-in safari South Luangwa & Lower Zambezi

Tijdens deze 11-daagse fly-in safari bezoekt u het bijzonder mooie South Luangwa National Park. Tijdens deze reis doet u ook exclusieven wandelingen wat een optimale Afrika ervaring zorgt.

Op safari in Zambia begint bij Impala Tours!

Lijkt het u leuk om een keer op safari in Zambia te gaan, neem gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 020 - 623 00 08 of een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Bij ons boekt u uw droomreis eenvoudig en snel. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Afrika, waarbij de nadruk ligt op safari-reizen in Afrika. Op safari in Zambia staat garant voor een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat begint bij Impala Tours!