Rondreizen in Zimbabwe

Rondreizen in Zimbabwe kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Zimbabwe te vliegen, zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Zimbabwe ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Zimbabwe, maar op sommige plaatsen, zoals in het Hangwe National Park, zijn wandelsafari’s mogelijk. Bij de Mana Pools worden ook safari’s per mokoro (een soort kano) aangeboden en in de Matapos Hills kunt u wandeltochten maken en bushman tekeningen zien.

Onze themareizen in Zimbabwe

Vliegsafari`s in Zimbabwe | Impala Tours

Vliegsafari`s in Zimbabwe

Met onze vliegsafari's ontdekt u Zimbabwe per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze vliegsafari's!

Autorondreizen in Zimbabwe | Impala Tours

Autorondreizen in Zimbabwe

Wanneer u voor een autorondreis kiest in Zimbabwe kunt u op uw eigen tempo genieten van alle geweldige hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Vooraf boeken wij de accommodatie, zodat u zich op reis nergens zorgen over hoeft te maken.

Groepsreizen in Zimbabwe | Impala Tours

Groepsreizen in Zimbabwe

Zimbabwe is een ideaal land om te ontdekken per groepsreis. Onze groepsreizen zijn met een internationaal gezelschap en een Engels sprekende gids. Tijdens een groepsreis kunt op een fantastische manier de vele hoogtepunten van dit land ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden.

Individuele maatwerkreizen in Zimbabwe | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Zimbabwe

Mocht u op onze website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Zimbabwe, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Individuele Reizen in Zimbabwe | Impala Tours

Individuele Reizen in Zimbabwe

Wij bieden individuele reizen aan naar Zimbabwe die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Treinreizen in Zimbabwe | Impala Tours

Treinreizen in Zimbabwe

Per trein ontdekt u Zimbabwe op een bijzondere manier. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in een prettige sfeer door het prachtige landschap wat Zimbabwe te bieden heeft zonder zelf urenlang achter een stuur te hoeven zitten.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Zimbabwe wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per bus of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren de rondreizen in Zimbabwe u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.