Safari Zuid-Afrika

Op safari in Zuid-Afrika? Welke mogelijkheden zijn er?

U met volle teugen genieten van het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft. Dan kiest u kiezen voor individuele reizen of groepsreizen! U geniet van de gigantisch mooie vlaktes en bezoekt ook de hoogtepunten van het land. Zo kunt u bijvoorbeeld het Krugerpark verkennen en de Big Five in hun eigen leefomgeving aanschouwen. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan het Addo Elephant National park of de bekende Tafelberg of Panoramaroute. U gaat op safari in een van de beroemde nationale parken en kunt u in Kaapstad allerlei activiteiten ondernemen. 

Op safari in Zuid-Afrika met een groep?

Heeft u geen zin om zelf te rijden en wilt u in een korte tijd de bekende bezienswaardigheden van Zuid-Afrika ontdekken? Dan is een Safari in Zuid-Afrika met een groep erg leuk om te doen. U beleeft het safari avontuur in een kleine groep van gelijkgezinden en onder begeleiding van een ervaren gidsen. Het groepsgevoel wordt versterkt tijdens heel wat gemeenschappelijke activiteiten, bijv. trektochten en samen koken.

Toch liever op safari in Zuid-Afrika met eigen vervoer?

Zuid-Afrika is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken! Verken, met een huurauto, op uw gemak de mooie natuurreservaten van Zuid-Afrika: Krugerpark, Hluhluwe National Park, de prachtige Panoramaroute, het bekende Krugerpark of het minder bekende Namaqualand. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd, maar de meeste secundaire wegen zijn van gravel, maar zeker goed te berijden. Een 4x4 zorgt voor comfort en veiligheid.

Onze best verkochte rondreizen in Zuid-Afrika

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika | Impala Tours

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Beleef in 19 dagen de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika. Ontdek de bekende en verborgen natuurparken tijdens deze reis. Laat u verrassen door de mooiste flora en fauna.

De Tuinroute, perfect voor families | Impala Tours

De Tuinroute, perfect voor families

Ontdek samen met uw gezin de prachtige en indrukwekkende tuinroute in Zuid Afrika. In 10 dagen reist u van Port Elizabeth naar Kaapstad. Een prachtige, malaria vrije en veelzijdige route.

Het mooiste van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het mooiste van Zuid-Afrika

Ontdek in 21 dagen het mooiste van Zuid-Afrika. Beleef alle facetten van Zuid-Afrika in een rustig tempo, tijdens deze fantastische autorondreis. U komt tijdens deze reis langs verschillende onmisbare hoogtepunten.

Onze safari's in Zuid-Afrika

Northern Cape Kaleidoscope | Impala Tours

Northern Cape Kaleidoscope

Wilt u graag een andere kant van Zuid-Afrika ontdekken? Reist u graag van de gebaande paden? Ontdek dan nu het nog onbekende noordwesten van Zuid-Afrika. Bekijk hier de mogelijkheden van deze 5-daagse rondreis.

De Tuinroute, perfect voor families | Impala Tours

De Tuinroute, perfect voor families

Ontdek samen met uw gezin de prachtige en indrukwekkende tuinroute in Zuid Afrika. In 10 dagen reist u van Port Elizabeth naar Kaapstad. Een prachtige, malaria vrije en veelzijdige route.

Onbekend Zuid-Afrika & Lesotho | Impala Tours

Onbekend Zuid-Afrika & Lesotho

Ontdek of combineer deze nog onbekende route van Port Elizabeth naar Durban. Een charmante reis vol schitterende landschappen en een unieke ontdekking van het kleine koninkrijk Lesotho.

Langs de Wild Coast | Impala Tours

Langs de Wild Coast

Ontdek in 6 dagen de wilde kant van Zuid-Afrika. U verkent op de route van Port Elizabeth naar Durban heerlijke landschappen, grandioze kusten en afgelegen dorpen. Deze provincie is nog grotendeels ongerept en weinig bereisd.

Het oosten van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het oosten van Zuid-Afrika

Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een 9-daagse autorondreis van Durban naar Johannesburg. Prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. Ontdek nu de hoogtepunten van het oosten.

Charmant Zuid-Afrika | Impala Tours

Charmant Zuid-Afrika

Tijdens deze 19-daagse autorondreis overnacht u in bijzondere accommodaties op de mooiste locaties van Zuid-Afrika. Klik hier voor de mogelijkheden voor een verblijf in kleinschalige, sfeervolle accommodaties.

Drakensbergen Lesotho | Impala Tours

Drakensbergen Lesotho

Ontdek tijdens een 10-daagse autorondreis, de imposante Drakensbergen en het indrukwekkende koninkrijk Lesotho. Ervaar hier het echte Afrikaanse dorpsleven.

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique | Impala Tours

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique

Voor echte avonturiers! Combineer tijdens deze reis, Zuid-Afrika met Mozambique. Ontdek het beste van beide en beleef in 17 dagen deze unieke reis! Beide landen zijn erg verschillend waardoor uw zintuigen elke dag geprikkeld zullen worden.

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika | Impala Tours

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Beleef in 19 dagen de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika. Ontdek de bekende en verborgen natuurparken tijdens deze reis. Laat u verrassen door de mooiste flora en fauna.

Langs de Tuinroute | Impala Tours

Langs de Tuinroute

Ontdek het groene hart van Zuid-Afrika, tijdens deze 12-daagse autorondreis langs de tuinroute. Malariavrij en daardoor onder ander ideaal voor gezinnen!

Cape to Namibia -route per 4x4 | Impala Tours

Cape to Namibia -route per 4x4

Combineer 2 prachtige landen: Namibië & Zuid-Afrika. Maak unieke en eenzame ritten door afgelegen regio’s van Kaapstad naar Windhoek. Een perfecte reis voor avontuurlijke reizigers die graag van de gebaande paden af rijden.

Het mooiste van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het mooiste van Zuid-Afrika

Ontdek in 21 dagen het mooiste van Zuid-Afrika. Beleef alle facetten van Zuid-Afrika in een rustig tempo, tijdens deze fantastische autorondreis. U komt tijdens deze reis langs verschillende onmisbare hoogtepunten.

Safari in stijl | Impala Tours

Safari in stijl

Slaap als een koning, eet als een fijnproever en geniet met volle teugen in de zorgvuldig geselecteerde accommodaties. U ontdekt het beste van noordelijk Zuid-Afrika en zijn dierenparadijs tijdens deze luxe safari reis in stijl.

Malariavrij Zuid-Afrika | Impala Tours

Malariavrij Zuid-Afrika

Neem afstand van de reeds bekende reisroutes in Zuid-Afrika. Ontdek de Big Five in het op 3 na grootste wildreservaat in Zuid-Afrika, geniet van Sun City Resort en de Waterberg regio. Bijzonder geschikt voor gezinnen omdat dit gebied malariavrij is.

Treinreis in Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

4-daagse nostalgische treinreis tussen Victoria Falls en Pretoria. Reis met de legendarische Rovos Rail. In de oud-Engelse luxe trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende Afrikaanse landschap terwijl u heerlijk ontspant. Bekijk hier de mogelijkheden.

Treinreis in Zuid-Afrika | Impala Tours

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

3-daagse unieke treinreis tussen Pretoria en Durban. Ontdek deze prachtige route tijdens deze nostalgische treinreis. Op ontspannen manier kunt u naar hartenlust genieten van de Afrikaanse landschappen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Treinreis in Zuid-Afrika | Impala Tours

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Beleef de goede oude tijd tijdens deze 3-daagse nostalgische treinreis tussen Pretoria en Kaapstad. Geniet in oud-Engelse stijl van de indrukwekkende Afrikaanse landschappen die aan u voorbij trekken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Victoria Falls | Impala Tours

Cape Town to Victoria Falls Grand Explorer

Een voordelig avontuur in kleine groep en dat langs een geliefde route: van Kaapstad naar Victoria Falls. Klik hier voor dit 21-daags avontuur.

Welpje in Zuid-Afrika | Impala Tours

Zuid-Afrika, de regenboognatie

17 daagse groepsrondreis door bekende en minder bekende gebieden van Zuid-Afrika, van Johannesburg naar Kaapstad. In een kleine groep, ontdekt u alle hoogtepunten van Zuid-Afrika.

De veelzijdige Tuinroute | Impala Tours

De veelzijdige Tuinroute

8-daagse begeleide privérondreis van Port Elizabeth naar Kaapstad. Geniet van de bijzondere veelzijdigheid van het landschap van de West- en Oostkaap.

Beleef de West-Kaap | Impala Tours

Beleef de West-Kaap

6-daagse begeleide privé reis langs de oceaan. Van Kaapstad, naar Kaapstad. Langs alle hoogtepunten van de West-Kaap.

Sefapane´s Safaripakket | Impala Tours

Sefapane´s Safaripakket

7-daags safaripakket. Elke dag een nieuw avontuur! Het bijzondere aan dit safaripakket zijn de talrijke inbegrepen activiteiten.

Op safari in Zuid-Afrika begint bij Impala Tours!

Lijkt het u leuk om een keer op safari in Zuid-Afrika te gaan, neem gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 020 - 623 00 08 of een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Bij ons boekt u uw droomreis eenvoudig en snel. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Afrika, waarbij de nadruk ligt op safari-reizen in Afrika. Op safari in Zuid-Afrika staat garant voor een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat begint bij Impala Tours!