Rondreizen in Mozambique

Rondreizen in Mozambique kunt u op verschillende manieren doen. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Mozambique te vliegen, zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Mozambique ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Mozambique, maar op sommige plaatsen, zoals in het Gorongosa NP, zijn wandelsafari’s mogelijk.

Onze themareizen in Mozambique

Autorondreizen in Mozambique | Impala Tours

Autorondreizen in Mozambique

Met een huurauto kunt u Mozambique, met zijn prachtige landschappen, verkennen in uw eigen tempo. De hoofdwegen zijn meestal geasfalteerd of van gravel. Voor ervaren off-road chauffeurs is een autorondreis door Mozambique een droom die in vervulling gaat.

Vliegsafari`s in Mozambique | Impala Tours

Vliegsafari`s in Mozambique

Met onze vliegsafari's ontdekt u Mozambique per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze vliegsafari's!

Groepsreizen in Mozambique | Impala Tours

Groepsreizen in Mozambique

Liever niet alleen op avontuur in Mozambique? Dan zijn onze groepsreizen iets voor u! In een internationaal gezelschap met een Engelssprekende gids verkent u Mozambique. Hieronder vindt u een selectie van de groepsreizen die wij aanbieden.

Individuele maatwerkreizen in Mozambique | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Mozambique

Mocht u op onze website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Mozambique, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Individuele Reizen in Mozambique | Impala Tours

Individuele Reizen in Mozambique

Wij bieden individuele reizen aan naar Mozambique die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Treinreizen in Mozambique | Impala Tours

Treinreizen in Mozambique

Om Mozambique per trein te verkennen is een bijzondere belevenis. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Mozambique wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per bus of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren de rondreizen in Mozambique u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

We maken graag een offerte voor u op maat.