Rondreizen in Zuid-Afrika

Bustours, Safaritours en Selfdrives

Rondreizen in Zuid-Afrika kan op verschillende manieren. Zuid-Afrika is een perfecte bestemming om in rond te reizen. Een rondreis in Zuid-Afrika is met een huurauto, camper, 4×4 terreinauto, in een georganiseerde busvakantie, met een klein vliegtuigje voor een fly-in safari of per trein. De luxueuze ‘Rovos Rail’ gaat vanaf Kaapstad dwars door Zuid-Afrika naar Johannesburg.De Shongololo-Express ‘Good Hope’ volgt vanuit Kaapstad de Indische Oceaan kust naar Durban en vandaar landinwaarts langs de Drakensbergen naar Johannesburg. Zelfs op de fiets het land ontdekken is mogelijk. Het wegennetwerk is naar onze maatstaven goed.

Toeristen kunnen kiezen uit een keur aan accommodaties: van hotels, bed & breakfast, unieke en soms zeer exclusieve lodges en gastenverblijven, boerderijen en campings. Sommige toeristische projecten zijn door de lokale bevolking opgezet zodat men een kijkje krijgt in hun eigen dagelijkse leven.

U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Zuid-Afrika te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Zuid-Afrika ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4×4 safariauto zijn het meest gebruikelijk in Zuid-Afrika, maar op sommige plaatsen zijn wandelsafari’s mogelijk.
 

Onze best verkochte rondreizen in Zuid-Afrika

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika | Impala Tours

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Beleef in 19 dagen de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika. Ontdek de bekende en verborgen natuurparken tijdens deze reis. Laat u verrassen door de mooiste flora en fauna.

De Tuinroute, perfect voor families | Impala Tours

De Tuinroute, perfect voor families

Ontdek samen met uw gezin de prachtige en indrukwekkende tuinroute in Zuid Afrika. In 10 dagen reist u van Port Elizabeth naar Kaapstad. Een prachtige, malaria vrije en veelzijdige route.

Het mooiste van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het mooiste van Zuid-Afrika

Ontdek in 21 dagen het mooiste van Zuid-Afrika. Beleef alle facetten van Zuid-Afrika in een rustig tempo, tijdens deze fantastische autorondreis. U komt tijdens deze reis langs verschillende onmisbare hoogtepunten.

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Zuid-Afrika wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per boot of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de rondreizen in Zuid-Afrika graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren rondreizen in Zuid-Afrika u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

Onze verschillende soorten rondreizen in Zuid-Afrika

Autorondreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Autorondreizen in Zuid-Afrika

U kunt Zuid-Afrika uitstekend met een huurauto verkennen. Het land beschikt over een uitgebreid wegennet en de bewegwijzering is uitstekend. In uw eigen tempo rijdt u door dit adembenemend mooie land met zijn unieke bezienswaardigheden en interessante cultuur.

Treinreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Treinreizen in Zuid-Afrika

Treinreizen in Zuid-Afrika is een hele bijzondere belevenis. Voor treinliefhebbers, zijn de treinreizen in Zuid-Afrika een absolute must. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Krugerpark - Zuid Afrika | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Zuid-Afrika

Mocht u op onze website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Zuid-Afrika, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Fly-in safari in Zuid-Afrika | Impala Tours

Fly-in Safari`s in Zuid-Afrika

Met onze fly-in safari's ontdekt u Zuid-Afrika per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze fly-in safari's!

Groepsreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van groepsreizen in Zuid-Afrika hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Klik hier voor de mogelijkheden.

Olifant in het Krugerpark, Zuid-Afrika | Impala Tours

Individuele Reizen in Zuid-Afrika

Wij bieden individuele reizen aan naar Zuid-Afrika die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.