Over Ons - Impala Tours

Impala Tours, onderdeel van Travel Time BV, is al ruim 30 jaar dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Ook kunnen wij stopovers in Dubai en verlengingen in de Indische Oceaan voor u verzorgen.

Iedere reis is individueel en wordt volledig volgens uw wensen op maat samengesteld. Of u nu op zoek bent naar een safari in Tanzania of een rondreis in Zuid-Afrika, wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis! Ons uitgebreide assortiment en de scherpe prijzen zijn ongeëvenaard, overtuig uzelf. Als lid van de Best of Travel Group maakt u gebruik van de meest ervaren reisspecialisten naar Afrika.

Wij geven u uiteraard informatie uit eerste hand. Samen met onze partners hebben wij jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar Afrika en kennen deze gebieden als geen ander. Graag zijn we u van dienst bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Onze medewerkers weten uit eigen ervaring alles van de bestemmingen. U kunt er zeker van zijn dat u een perfect op maat gemaakte reis boekt, die aan al uw verwachtingen voldoet.

Het hoofdkantoor van Impala Tours is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Uiteraard kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen op kantoor om te praten over uw reisplan. We doen dat het liefst aan de hand van een offerte (om wat gerichter te kunnen praten). Onze kantoren zijn open van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u ons bellen of e-mailen.

Op deze website vindt u een groot aantal aanbiedingen en reisonderdelen. Deze geven een goed beeld van de reismogelijkheden naar Afrika. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij alle brancheorganisaties: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA. Tevens bieden we verzekeringen aan van de Allianz Global Assistance.

We zijn u graag van dienst!