Een reis naar Indische Oceaan

De bestemmingen in de Indische Oceaan hebben allemaal iets met elkaar gemeen. Het zijn allemaal eilanden, maar hebben allemaal iets unieks! Het grote voordeel van deze bestemmingen is dat er geen tijdsverschil met Nederland is. 

De Indische Oceaan heeft voor ieder wat wils. Van prachtige flora en fauna in Madagaskar tot prachtige wandelpaden op Mauritius. Daarnaast ook prachtige stranden en eilanden van de Seychellen en de vulkanen op La Réunion!

Onze bestemmingen in de Indische Oceaan

Rondreizen in Madagaskar | Impala Tours

Vakantie Madagaskar

Madagaskar is het op 3 na grootste eiland ter wereld, na Groenland, Nieuw Guinea en Borneo, en wordt ook wel het zesde continent genoemd.

Vakantie La Réunion | Impala Tours

Vakantie Réunion

Het bergachtige La Réunion wordt ook wel het “Hawaii” van de Indische Oceaan genoemd. De actieve vulkaan “Piton de la Fournaise” is één van de meest toegankelijke actieve vulkanen ter wereld.

Vakantie Mauritius | Impala Tours

Vakantie Mauritius

Van vissersdorpen tot (huis)tempels en van prachtige stranden tot onvergetelijke uitzichten vanaf vulkanische bergtoppen. Mauritius is een prachtige vakantiebestemming!

Vakantie Seychellen | Impala Tours

Vakantie Seychellen

De Seychellen zijn de pracht en praal van de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit 115 kleine en grote eilanden. Geniet en kom volledig tot rust op deze eilandengroep!

Madagaskar

Madagaskar wordt ook wel het “rode eiland” genoemd, een verwijzing naar de roodbruine aarde. Door de centrale bergrug die over het eiland loopt kent Madagaskar een zeer afwisselend landschap. Daarnaast heeft Madagaskar een unieke flora en fauna, denk bijvoorbeeld aan de lemuren en baobab bomen! Madagaskar heeft voor ieder wat wils. Wat het helemaal een top bestemming maakt is dat er nauwelijks tijdverschil met Nederland is!

La Réunion

Het bergachtige La Réunion wordt ook wel het “Hawaii” van de Indische Oceaan genoemd. De actieve vulkaan “Piton de la Fournaise” is één van de meest toegankelijke actieve vulkanen ter Wereld, waar met enige regelmaat erupties en lavastromen te zien zijn. In het hart van het eiland ligt de hoogste berg van La Reunion – de 3069 meter hoge “Piton des Neiges“. Deze berg wordt omgeven door drie oude vulkaankraters – de Cirque de Cilaos, Cirque de Mafate en Cirque de Salazie. 

Mauritius

Ga op vakantie naar Mauritius en sta versteld van de verschillende landschappen die u aantreft. Van vissersdorpen tot (huis)tempels en van prachtige stranden tot onvergetelijke uitzichten vanaf vulkanische bergtoppen. Mauritius is een prachtige vakantiebestemming! 

Seychellen

De natuurschatten van de Seychellen zijn keurig bewaard gebleven. Bijna de helft van het eiland is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied. De granieteilanden rondom het hoofdeiland Mahé, de „Inner Islands“, en de koraaleilanden, de „Outer Islands“ die zich bijna tot de Oost-Afrikaanse kust uitstrekken, bevatten een unieke tropische flora en inheemse fauna. De onderwaterwereld is werkelijk uniek te noemen met een bonte verzameling rif vissen, schaaldieren en zeeschildpadden die rondzwemmen in het heldere zeewater. In de diepere wateren leven roggen, grote baarzen en zelfs walvishaaien. Al deze zaken maken uw vakantie op de Seychellen extra bijzonder.