×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
020 6230008

Baie Lazare Beach, Seychellen

Baie Lazare Beach, Seychellen | Indische Oceaan

Le Cannonier Hotel, Mauritius

Le Cannonier Hotel, Mauritius | Indische Oceaan

Strand van Madagaskar

Strand van Madagaskar | Indische Oceaan

Indische Oceaan

Heeft u weleens gedacht aan een vakantie in de Indische Oceaan?

De Indische Oceaan heeft erg veel te bieden! Op onze website hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste en interessantste bestemmingen in de Indische Oceaan: de Seychellen, Mauritius, La Réunion en Madagaskar. Voor al deze bestemmingen kunnen we voor u een reis op maat samenstellen. Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan.

Geniet van een vakantie in de Indische Oceaan!

Trouwen

Wat is er romantischer dan elkaar het ja-woord te geven in het mooiste decor ter wereld? De Indische Oceaan beschikt over prachtige eilanden waar u kunt trouwen. Trouwen op het exotische Mauritius of de Seychellen maakt de mooiste dag van uw leven wel heel bijzonder. Veel hotels bieden leuke attenties en kortingen. Impala Tours kan niet alleen uw huwelijksreis, huwelijksplechtigheid en -formaliteiten regelen, maar bijvoorbeeld ook de reis voor meereizende familieleden en/of vrienden. De huwelijksdag kan geheel naar wens worden samengesteld. Zo kunnen wij o.a. een bruidstaart, corsages, een bruidsboeket, muzikanten en een fotograaf voor u regelen. Ook een kapper en/of een schoonheidsspecialiste kunnen geregeld worden. De huwelijkscoördinator van onze agent ter plaatse zal er voor zorgdragen dat alle formaliteiten tot in de puntjes voor u worden geregeld.

Voor een huwelijk op Mauritius of de Seychellen is een verblijf van minimaal 3 dagen voorafgaand aan de huwelijksplechtigheid verplicht.

Huwelijksreis

Geeft u de voorkeur aan een huwelijk in Nederland, maar wilt u een onvergetelijke huwelijksreis maken, dan zijn de eilanden van de Indische Oceaan eveneens een uitstekende keus! Ook kunt u hier bijvoorbeeld uw zilveren of gouden bruiloft vieren. Veel hotels hebben speciale aanbiedingen of bieden leuke attenties voor honeymooners!

Golfen

Mauritius is een ideale bestemming voor golfers. Een aantal hotels hebben zelf een prachtige golfbaan. Zo heeft het Belle Mare Plage Hotel maar liefst 2 uitstekende 18-holes golfbanen.Op de Seychellen kunnen golfers hun hart ophalen bij het Lémuria Resort. Alle golfbanen hebben een prachtige ligging temidden van bergen, zee en lagunes. De golfbanen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Snorkelen & duiken

Bij de meeste hotels is het mogelijk te snorkelen en/of te duiken. U kunt bij een aantal hotels een duikcursus volgen. De onderwaterwereld van de Indische Oceaan is één van de mooiste van de wereld.

Autohuur

U kunt Mauritius, de Seychellen en La Réunion gemakkelijk verkennen per huurauto. Op Mauritius en de Seychellen wordt links gereden. Rijdt u liever niet zelf, dan kunt u ook een auto met privéchauffeur huren.

Reisspecialist Indische Oceaan

Impala Tours is een reisspecialist pur sang. Wij kennen de bestemmingen in de Indische Oceaan door en door en combineren onze ervaring en passie voor deze bestemmingen bij het samenstellen van uw reis, gegarandeerd een bijzondere ervaring!

 

 

 

 

 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

No news available.

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.