Rondreizen in Kenia

Rondreizen in Kenia kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Kenia te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Kenia ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties. 

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Kenia, maar op sommige plaatsen, zoals in de Masai Mara, zijn wandelsafari’s mogelijk.

Onze best verkochte rondreizen in Kenia

Big Five in stijl | Impala Tours

De Big Five in stijl

Bij deze 10-daagse fly-in safari gaat u buiten de gebaande paden in Kenia. Op unieke wijze ziet u het spectaculaire Amboseli National Park, de machtige Kilimanjaro, de rijkdom aan wilde dieren die Kenia te bieden heeft en bezoekt u de Masai Mara.

Familiereis in Kenia | Impala Tours

Familiereis Kenia

Een speciale 8 of 13-daagse familiereis in Kenia. Dit is een fantastische ervaring voor volwassenen en kinderen! De kinderen kunnen chimpansees ontmoeten, giraffen aaien en natuurlijk samen met de ouders op zoek naar de beroemde Big Five in Kenia.

Best of Kenia | Impala Tours

Best of Kenya

Tijdens deze 7-daagse groepsreis ziet u verschillende hoogtepunten in Kenia. U ziet de grasvlaktes van de Masai Mara, u bezoekt duizenden flamingo’s bij Lake Nakura en in het Amboseli National Park kunt u genieten van het schitterende uitzicht op de Kilimanjaro.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Kenia wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per boot of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw reis u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

Onze verschillende soorten rondreizen in Kenia

Fly-In safari in Kenia | Impala Tours

Fly-In safari in Kenia

Met onze fly-in safari's ontdekt u Kenia per klein vliegtuig. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze fly-in safari's!

Groepsreizen Kenia | Impala Tours

Groepsreizen in Kenia

Kenia is een ideaal land om te ontdekken per groepsreis. Onze groepsreizen zijn met een internationaal gezelschap en een Engels sprekende gids. Tijdens een groepsreis kunt op een fantastische manier de vele hoogtepunten van dit land ontdekken.

Individuele rondreizen in Kenia | Impala Tours

Individuele reizen in Kenia

Wij bieden individuele reizen aan naar Kenia die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.