Fly-in safari in Kenia

Kenia is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de imposante Mount Kenya, het schilderachtige Amboseli Game Reserve, de uitgestrekte Masai Mara met z’n enorme kuddes dieren en de paradijselijke kust bij Lamu en Malindi.

De natuurgebieden en wildparken van Kenia zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan is een fly-in safari wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Tijdens de fly-in safari in Kenia gaat u met een klein vliegtuigje van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of lodge maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, paard of heteluchtballon. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma.

 

Onze fly-in safari's in Kenia

Diamant van Kenia | Impala Tours

Diamant van Kenia

Tijdens deze 5-daagse fly-in safari vliegt u van Nairobi naar Mombasa per klein vliegtuig. Op deze manier hoeft u geen lange autoritten te maken en ziet u wel de fantastische hoogtepunten die Kenia te bieden heeft.

Big Five in stijl | Impala Tours

De Big Five in stijl

Bij deze 10-daagse fly-in safari gaat u buiten de gebaande paden in Kenia. Op unieke wijze ziet u het spectaculaire Amboseli National Park, de machtige Kilimanjaro, de rijkdom aan wilde dieren die Kenia te bieden heeft en bezoekt u de Masai Mara.

Familiereis in Kenia | Impala Tours

Familiereis Kenia

Een speciale 8 of 13-daagse familiereis in Kenia. Dit is een fantastische ervaring voor volwassenen en kinderen! De kinderen kunnen chimpansees ontmoeten, giraffen aaien en natuurlijk samen met de ouders op zoek naar de beroemde Big Five in Kenia.

Into the wild | Impala Tours

Into the wild - Masai Mara Explorer

Tijdens deze fly-in safari gaat u naar twee prachtige privéreservaten die grenzen aan de beroemde Masai Mara in Kenia. Hier geniet u van een wandelsafari met een zeer ervaren gids en verblijft u in een luxe tentenkamp.