Groepsreizen in Kenia

Volgens ons is Kenia één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust - langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen.

Kenia is een land van opvallende tegenstellingen. In het noorden vindt u een woestijngebied terwijl de rest van Kenia groen en vruchtbaar is. U kunt er ook genieten van zonovergoten stranden aan de oostkant, maar ook van met sneeuw bedekte toppen van de Mount Kenia. Mount Kenya of Kirinyaga is de hoogste berg van Kenia en met zijn 5.199 meter na de Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika. Bovendien is het een land vol van eeuwenoude leefgewoontes en tradities, terwijl het wel het meest toeristische land is van Afrika.

Naast erg veel wildparken zijn er nog heel wat andere prachtige trekpleisters. Denk bijvoorbeeld aan de hoofdstad Nairobi en de badplaatsen Mombasa en Malindi. U treft er ook de Great Rift Valley aan, een grote scheur in de aardkorst die het land doorsnijdt van noord naar zuid en van Jordanië tot Mozambique. In deze vallei bevinden zich tal van uitgestrekte meren zoals Lake Nakuru en Lake Baringo.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden bieden we de volgende groepsreizen aan. Dit zijn slechts de meest door ons geboekte groepsreizen, maar daarnaast kunnen we nog vele andere `meer boutique style` reizen aanbieden in kleine groepjes. Vanzelfsprekend zijn deze reizen zoals vermeld te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen individuele reis op maat. Daarnaast kunnen we om deze reis heen een aanvullend arrangement creëren, zoals een verblijf in Nairobi bij aankomst, een verblijf aan het strand bij Mombasa, Malindi of Lamu of een safariarrangement in een safarilodge.

Wij helpen u graag met het samenstellen van groepsreizen in Kenia!

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze groepsreizen in Kenia

Best of Kenia | Impala Tours

Best of Kenya

Tijdens deze 7-daagse groepsreis ziet u verschillende hoogtepunten in Kenia. U ziet de grasvlaktes van de Masai Mara, u bezoekt duizenden flamingo’s bij Lake Nakura en in het Amboseli National Park kunt u genieten van het schitterende uitzicht op de Kilimanjaro.

Best of Kenia en Tanzania | Impala Tours

Best of Kenia & Tanzania

U ziet tijdens deze 13-daagse reis verschillende hoogtepunten in Kenia en Tanzania. U ervaart de verschillende culturen, spot wilde dieren die onderdeel zijn van de beroemde Big Five en bezoekt diverse nationale parken van deze twee landen in Oost-Afrika.

Mombasa Rendezvous | Impala Tours

Mombasa Rendezvous

Tijdens deze 4-daagse groepsreis reist u in een kleine groep. U bezoekt het Tsavo National Park en het Amboseli National Park. Spot de verschillende wilde dieren in Kenia en geniet van het spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro.

Op weg naar de Indische Oceaan | Impala Tours

Op weg naar de Indische Oceaan

Deze 8-daagse groepsreis brengt u naar diverse nationale parken en tropische stranden in Kenia. U bezoekt Lake Nakuru waarbij u flamingo’s zult spotten, u reist naar de vlaktes van de Masai Mara en spot misschien wel olifanten in Amboseli NP.