Best of Kenya

7 dagen safari naar de bekendste nationale parken van Kenia van/naar Nairobi(ID: 288)

Over de reis

Dé klassieke Kenia safari! U beleeft tijdens deze reis de wijde en wildrijke grasvlaktes van de Masai Mara, u bezoekt Lake Nakuru en zijn duizenden flamingo’s en u kunt in het Amboseli NP genieten van het schitterende uitzicht op de Kilimanjaro. U kunt kiezen uit 2 accommodatiecategorieën: standaard of superior.

In een oogopslag

  • 7 dagen begeleide rondreis in kleine groep
  • comfortabele lodges
  • van/naar Nairobi
  • min. 2, max. 7 pers.
Vanaf € 1.843 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi.

Begroeting op de luchthaven en transfer naar uw hotel. Rest van de dag ter vrij besteding.

Overnachting: Overnachting Ole Sereni Hotel (STD) of Nairobi Serena Hotell (SUP).

Dag 2: Nairobi - Masai Mara (volpension), start rond 07.30 u.

Langs de grote slenk rijdt u in zuidwestelijke richting. U doorkruist vruchtbaar hoogland met tarwe- en gerstvelden en komt ten slotte aan in de beroemde Masai Mara.

Overnachting: 2 overnachtingen Mara Sopa Lodge (STD) of Mara Serena Safari Lodge (SUP).

Dag 3: Masai Mara (volpension).

De Masai Mara is het onderdeel van de Serengeti dat in Kenia ligt. Nergens ter wereld vindt u een plek waar de dierenwereld zo omvangrijk en divers is – dat zult u zelf merken op de safari die u vandaag maakt. U bezoekt ook een Masai dorp. Bij de Superior reis wacht vandaag een bijzonder hoogtepunt op u: de koks van de lodge hebben een bush ontbijt klaargemaakt voor u... vlakbij de badende nijlpaarden in de Mara rivier!

Dag 4: Masai Mara - Lake Nakuru (volpension).

Ochtendsafari tijdens uw vertrek vanuit de Masai Mara. De reis gaat in noordoostelijke richting via de graanschuur van Kenia naar Lake Nakuru NP, beroemd voor zijn diverse vogelwereld. Flamingo's rusten uit aan het meer en met wat geluk ziet u tijdens uw safaritocht ook neushoorns, leeuwen en de zeldzame rothschild giraffen.

Overnachting: Overnachting Lake Nakuru Sopa Lodge (STD) of Lake Elementaita Serena Camp (SUP).

Dag 5: Lake Nakuru - Amboseli NP (volpension).

Na een vroeg ontbijt maakt u een avontuurlijke boottocht op Lake Naivasha. Daarna reist u zuidwaarts naar het Amboseli NP.

Overnachting: 2 overnachtingen Amboseli Sopa Lodge (STD) of Amboseli Serena Safari Lodge (SUP).

Dag 6: Amboseli NP (volpension).

Wellicht lukt het u vandaag om prachtige foto's te maken van de Kilimanjaro en de vele giraffen en olifanten tussen de Perzische slaapbomen.

Dag 7: Amboseli NP - Nairobi (ontbijt), einde rond 13.30 u.

Geniet tijdens een ochtendsafari nog een laatste keer van het uitzicht op het ´dak van Afrika´. Tegen de middag keert u terug naar de hoofdstad van Kenia. Transfer naar de luchthaven of uw stadshotel in Nairobi.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

288

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vervoer per 7-persoons safari minibus met pop-up dak (gegarandeerde raamplaats), Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen, entreegelden nationale parken, transfers, maaltijden en safari's volgens het reisprogramma, drinkwatertank in het voertuig

Exclusief

  • vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, fooien, overige maaltijden, drankjes, wasservice.

Opmerking

Deze reis kan ook geboekt worden als privéreis op een datum naar keuze (extra toeslag). Vanwege beperkte plaats in het safarivoertuig raden we 1 zachte reistas (max. 15 kg) p.p. aan.