Rondreizen op Mauritius

Bustours en Selfdrives

Rondreizen op Mauritius kan op verschillende manieren. Mauritius is maar een klein eiland, dat gemakkelijk over land ontdekt kan worden. Bij Impala Tours kunt u kiezen voor een georganiseerde rondreis door Mauritius of voor een selfdrive, waarbij u beschikt over een huurauto en gereserveerde accommodaties. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Mauritius wordt vaak als een eiland gezien om uw rondreis door een ander Afrikaans land ontspannen af te sluiten. Mauritius biedt zo veel mogelijkheden dat iedereen er zich thuis zal voelen. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helder blauwe zee en een fantastische onderwaterwereld. Daarnaast is een bezoek aan het binnenland een aanrader met koloniale gebouwen en prachtige, groene natuurgebieden. De bevolking van dit eiland in de Indische oceaan bestaat uit een mengelmoes van Afrikaanse, Arabische en Aziatische culturen die in harmonie naast elkaar bestaan.

Onze rondreizen in Mauritius

Huwelijksreizen & Trouwen | Impala Tours

Huwelijksreizen & Trouwen

Zoekt u een bijzondere huwelijksreis of een exotische plek voor een huwelijksceremonie? Het adembenemende landschap, de prachtig blauwe zee en de sublieme resorts vormen de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft of huwelijksreis.

Kleurrijk Mauritius | Impala Tours

Kleurrijk Mauritius

14-daagse autorondreis met authentieke avonturen. Bezoek onder andere het dorpje Chamarel, het groene Black River Gorges nationaal park, de Hindu tempels en relax aan de turkooizen oceaan. Lees hier meer over de inbegrepen excursies.

Mauritius | Impala Tours

Combinatiereis La Réunion en Mauritius

9-daagse combinatiereis met authentieke avonturen. Bezoek La Réunion en Mauritius tijdens één reis! Een perfecte combinatie voor wandelaars en zon aanbidders. Lees hier meer over deze reis.

Optimaal vervoer en accommodatie

Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.