Reisonderdelen op Mauritius

Mauritius kan het hele jaar door bezocht worden.

Mauritius is een paradijselijk eiland in de Indische Oceaan, gelegen op bijna 900 km ten oosten van Madagaskar en op 3000 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Mauritius en haar omliggende eilandjes vormen een onafhankelijke staat en zijn van vulkanische oorsprong, maar de vulkanen zijn al 10 000 jaar uitgedoofd. Stille getuigen hiervan zijn de vele kratermeren en de vulkanische stenen die over het oppervlak verspreid liggen.

Reisonderdelen op Mauritius

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Mauritius!

 

Mauritius | Impala Tours

Rondreizen op Mauritius

Rondreizen zijn een belangrijk onderdeel van uw reis naar Mauritius! Wij hebben verschillende rondreizen voor u geselecteerd die u als voorbeeldreis kunt gebruiken.

Accommodatie op Mauritius | Impala Tours

Accommodatie op Mauritius

Accommodaties in Mauritius zijn een belangrijk onderdeel voor uw reis. Bekijk onze verschillende accommodaties per regio!

Autohuur Mauritius | Impala Tours

Autohuur op Mauritius

Wilt u helemaal niks missen van het prachtige eiland? Dan is autohuur op Mauritius de oplossing. Met een auto verkent u Mauritius in uw eigen tempo!

Excursies Mauritius | Impala Tours

Excursies

Excursies op Mauritius zijn een goede toevoeging op uw rondreis door Mauritius! Verrijk uw vakantie Mauritius met een dolfijnentocht of een privéchauffeur!

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie op Mauritius varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op Mauritius een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s

Mauritius kunt u prima zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is redelijk goed - de wegen zijn goed onderhouden en zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste kruisingen en in de bebouwde kom verlicht. In Mauritius wordt rechts gereden. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.