Safari Namibië

Geen zin om lange afstanden te rijden? Fly-in it’s!

Wilt u met volle teugen genieten van het moois dat Namibië te bieden heeft? Maar u wilt niet zelf met de wagen de lange afstanden trotseren? Dan kiest u het best voor een fly-in reis! Op deze manier wordt alle tijd die u in Namibië hebt optimaal benut. U geniet van de gigantisch mooie vlaktes vanuit de lucht en bezoekt ook de hoogtepunten van het land. Zo verkent u de Namib-Naukluft woestijn met zijn rode duinen en aanschouwt u de pracht van de bekende Sossusvlei. U gaat op safari in het beroemde Etosha NP en kunt u in Swakopmund allerlei activiteiten ondernemen. U wordt telkens per klein vliegtuig naar uw volgende accommodatie gebracht.

Op safari in Namibië met een groep?

Heeft u geen zin om zelf te rijden en wilt u in een korte tijd de bekende bezienswaardigheden van Namibië ontdekken? Dan is een Safari in Namibië met een groep erg leuk om te doen. U beleeft het safari avontuur in een kleine groep van gelijkgezinden en onder begeleiding van een ervaren gidsen. Het groepsgevoel wordt versterkt tijdens heel wat gemeenschappelijke activiteiten, bijv. trektochten en samen koken.

Toch liever op safari in Namibië met eigen vervoer?

Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken! Verken, met een huurauto, op uw gemak de mooie natuurreservaten van Namibië: Okonjima, het Etosha NP, de droge rivierbedding van de Huab, het reusachtige NamibRand natuurreservaat en GocheGanas. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd, maar de meeste secundaire wegen zijn van gravel, maar zeker goed te berijden. Een 4x4 zorgt voor comfort en veiligheid.

Onze safari's in Namibië

Bobo campers in Namibië | rondreizen in Namibië

Verken Namibië per 4x4 met daktent

Wanneer u van kamperen houdt is Namibië zeker een bestemming voor u! Op ontspannende wijze maakt u een rondreis per 4x4 terreinwagen met daktent. Geniet van de natuur, slaap onder de sterrenhemel en kook op een zelfgemaakt kampvuur.

Waterberg in Namibië | rondreizen in Namibië

Kennismaking met Namibië

Deze 14-daagse autorondreis is een perfecte kennismaking met Namibië. U bezoekt naast de klassiekers als de Sossusvlei, Swakopmund en het Etosha National Park ook de woestijnolifanten bij de Ugab River en sluit uw reis af bij het Waterberg Plateau.

Oryx in Namibië | rondreizen in Namibië

Namibia on a Budget

Een autorondreis door Namibië is mogelijk voor ieder budget. U verblijft in de Rest Camps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms. Ze liggen allen in of nabij een National Park of Reserve.

Sossusvlei | rondreizen in Namibië

Het grandioze zuiden van Namibië

Hoewel veel mensen het dunbevolkte zuiden van Namibië over het hoofd zien, heeft het veel te bieden. Wat dacht u van de Kalahari Woestijn, de Fish River Canyon en de Namib Desert. Ontdek het zelf met deze autorondreis.

De rode loper voor natuurliefhebbers - Namibie

De rode loper voor natuurliefhebbers

Verken de mooiste natuurreservaten van Namibië: Okonjima, het Etosha National Park, de droge rivierbedding van de Huab, het reusachtige NamibRand natuurreservaat en GocheGanas. Met een panoramavlucht over de Namib vliegt u terug naar Windhoek. Een onvergetelijke reis!

Bagatelle Lodge | rondreizen in Namibië

Alle facetten van Namibië

In 21 dagen leert u alle facetten van Namibië kennen: de Kalahari woestijn, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha National Park en Waterberg Plateau. U verblijft op meerdere plaatsen twee nachten om heerlijk te kunnen genieten.

Meerkat | rondreizen in Namibië

Via groen Namibië tot de Victoria Falls

Een autorondreis waarbij u drie landen bezoekt. Via de Sossusvlei en het Etosha National Park reist u door de Zambezi Regio naar het Chobe National Park in Botswana. De reis eindigt bij de indrukwekkende Victoria Falls in Zimbabwe.

Ranger Bagatelle Lodge | rondreizen in Namibië

Onder het Zuiderkruis

U duikt diep het zuiden van Namibië in en bezoekt de Fish River Canyon en de spookstad bij Lüderitz. Daarna reist u via de Sossusvlei naar Swakopmund, Damaraland en het Etosha National Park. Een autorondreis vol niet te missen klassiekers.

Desert Homestead, Namibië | Rondreis in Namibië

Het mooiste van Namibië

Prachtige kleurenspektakels, staalblauwe luchten, uitgestrekte vergezichten, koloniale stadjes, mooie inheemse volken, en heel veel wild life maken van Namibië een waar paradijs voor fotoliefhebbers. Deze reis is tevens mogelijk met professionele begeleiding van een Engelstalige privégids/chauffeur.

Desert Homestead Outpost

Verover Namibie per vliegtuig

Met deze fly-in safari kunt u in korte tijd de hoogtepunten van Namibië ontdekken. In 13 dagen bezoekt u Windhoek, het beroemde Etosha National Park en de rode duinen van de Sossusvlei. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties.

Mount Erongo Namibië | rondreizen in Namibië

Klassiek Namibië

In een kleine internationale groep ervaart u de uitgestrektheid van Namibië. U krijgt indrukwekkende landschappen te zien, maakt kennis het vele wild life en krijgt inzicht in de verschillende culturen. U overnacht in leuke accommodaties met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Southern Circle Sunway Safaris Sossusvlei | Groepsreizen in Namibië

Southern Circle

Een rondreis waarbij u drie landen bezoekt: Zambia, Namibië en Botswana. U beleeft dit avontuur in een kleine internationale groep onder begeleiding van een ervaren gids. Het groepsgevoel wordt versterkt tijdens gemeenschappelijke activiteiten, bijv. trektochten en samen koken.

Etosha NP Namibië | Rondreizen in Namibië

Namibia Adventure

Deze begeleide safari in een kleine internationale groep (max. 8 personen) combineert de hoogtepunten van Namibië met een kampeeravontuur van vier nachten in het ruige Damaraland en Kaokoland. U brengt onder andere een bezoek aan de Afri-Cat Foundation in Okonjima.

Zonsondergang in Namibië | rondreizen in Namibië

Familieplezier in Namibië

Een reis naar Namibië is geschikt voor het hele gezin. Bij deze autorondreis hebben wij meerdere nachten in dezelfde accommodatie ingepland, zodat kinderen kunnen bijkomen van de lange reis en een lekkere duik kunnen nemen in het zwembad.

Op safari in Namibië begint bij Impala Tours!

Lijkt het u leuk om een keer op safari in Namibië te gaan, neem gerust contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 020 - 623 00 08 of een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Bij ons boekt u uw droomreis eenvoudig en snel. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Afrika, waarbij de nadruk ligt op safari-reizen. Op safari in Namibië staat garant voor een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat begint bij Impala Tours!