Familieplezier in Namibië

14 dagen Afrikaanse dieren, woestijnen en bush van/naar Windhoek(ID: 561)

Over de reis

De eeuwige zonneschijn in Namibië biedt een fascinerend schouwspel voor groot en klein. Kinderen kunnen onbelemmerd genieten van de wilde dieren. Wij hebben bewust vaak meerdere nachten in dezelfde accommodatie ingepland, zodat de kinderen kunnen bijkomen van de lange reis en even lekker kunnen ontspannen bij bijvoorbeeld het zwembad. Dit Afrika-avontuur voor het hele gezin is onvergetelijk!

In een oogopslag

  • 14 dagen autorondreis
  • van/naar Windhoek
  • aangenaam, kindvriendelijk reistempo
Vanaf € 399 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Windhoek - Midgard (diner) ca. 70 km.

U haalt uw huurauto op aan de luchthaven en rijdt naar de estate. Hier heeft u de keuze om te ontspannen of deel te nemen aan optionele activiteiten.

Overnachting: Overnachting Midgard Country Estate.

Dag 2: Midgard – Omaruru (halfpension) ca. 200 km.

Rondom de Omaruru Game Lodge hebben talrijke wilde dieren hun thuis gevonden. U kunt ze op een optionele safari gaan opsporen!

Overnachting: 3 overnachtingen Omaruru Game Lodge.

Dag 3 - 4: Omaruru (2x halfpension).

Ontspan nog een dag in deze familiale lodge. Relax aan het zwembad of maak een optionele safari om de Namibische bush en zijn dierlijke bewoners te leren kennen.

Dag 5: Omaruru – Erongo gebergte (ontbijt) ca. 70 km.

Klauter in het Erongo gebergte op de adembenemende granietrotsen en koel daarna heerlijk af in het zwembad.

Overnachting: 2 overnachtingen Ai Aiba Lodge.

Dag 6: Erongo Gebergte (ontbijt).

Ontdek een veelvoud aan rotstekeningen tijdens een wandeling om het gebergte. Alternatief kunt u ook deelnemen aan optionele activiteiten.

Dag 7: Erongo gebergte – Swakopmund (ontbijt) ca. 350 km.

Met kinderen loont het de moeite om een kleine omweg te maken naar de pelsrobbenkolonie op Cape Cross. Daarna bereikt u het vakantieoord Swakopmund.

Overnachting: 3 overnachtingen Organic Stay.

Dag 8: Swakopmund (ontbijt).

’s Morgens maakt u een begeleide excursie naar de duinen van Swakopmund. Onder deskundige begeleiding gaat u in de woestijn op zoek naar de kleine bewoners van deze barre omgeving.

Dag 9: Swakopmund (ontbijt) ca. 70 km.

U rijdt ’s morgens naar Walvis Bay en maakt een boottocht. Hier ziet u pelsrobben, pelikanen en dolfijnen van heel dichtbij.

Dag 10: Swakopmund – Sossusvlei (ontbijt) ca. 355 km.

U verlaat de kustplaats en zet koers naar de woestijn.

Overnachting: 2 overnachtingen Desert Homestead Lodge.

Dag 11: Sossusvlei (ontbijt) ca. 160 km.

Als u vandaag vroeg vertrekt, kunt u genieten van het lichtspel van de zon met de duinen. Rood reflecterend zand, een blauwe hemel, een groene bush – dit is een kleurenspektakel! Op de terugweg is een bezoek aan de kleine Sesriem Canyon aan te bevelen.

Dag 12: Sossusvlei – Kalahari (halfpension) ca. 290 km.

In alle rust rijdt u vandaag over de bergen naar de Kalahari. Zacht golvende rode heuvels volgen elkaar op en stralen in het licht van de ondergaande zon.

Overnachting: 2 overnachtingen Bagatelle Kalahari Main Lodge.

Dag 13: Kalahari (halfpension).

Geniet vandaag op de lodge van optionele activiteiten: safari’s, paardrijden, cheeta’s van dichtbij zien, of een interessante ontmoeting met de San Bosjesmannen.

Dag 14: Kalahari – Windhoek (ontbijt) ca. 260 km.

Na het ontbijt en een laatste optionele safari neemt u afscheid van de Kalahari en keert u terug naar de bewoonde wereld. Op de luchthaven van Windhoek levert u uw huurauto in.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

561

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • overnachtingen met vermelde maaltijden, Europcar huurauto categorie W met Classic Plus verzekering (zie Europcar huurvoorwaarden), vermelde activiteiten, Engelstalige routebeschrijving.

Exclusief

  • vluchten, brandstof, entreegelden voor nationale parken.

Opmerking

De reissom is gebaseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen.