Safari Botswana

Maak tijdens uw safari in Botswana kennis met al het moois dat het land in Zuidelijk Afrika te bieden heeft. Botswana staat bekend om haar uitgestrekte nationale parken en enorme diversiteit aan wild. Ga op safari in Botswana en rij met een goed uitgeruste jeep of tijdens een fly-safari van het ene naar het andere adembenemende nationale park. Tijdens uw rondreis in Botswana kunt u de Big Five, ontelbare zeldzame vogels en nog veel meer prachtige dieren spotten. Wist u bijvoorbeeld dat Botswana de grootste populatie aan stokstaartjes heeft?

Op safari in Botswana? Bezoek Chobe National Park!

Tijdens uw safari in Botswana mag een bezoek aan het Chobe National Park zeker niet ontbreken. Het Chobe NP is een beschermd natuurgebied met een totale oppervlakte van circa 11.700 km2. De dichtbijzijnde Chobe Rivier is de natuurlijke grens tussen Botswana en Namibië. Een combinatiereis tussen Botswana en Namibië behoort dus ook tot de mogelijkheden! Naast het Chobe National park zijn de Kalahari en de Okavango Delta populaire natuurgebieden in Botswana.

Onze safari's in Botswana

autorondreis botswana | Impala Tours

Off-road safari: voor de echte liefhebbers

Tijdens deze 19-daagse autorondreis ontdekt u een aantal hoogtepunten in Namibië en Botswana. U ziet verschillende uitgestrekte landschappen, nationale parken en fantastische dieren zoals impala’s, leeuwen, olifanten en nog veel meer! Dit is een reis om nooit meer te vergeten.

autorondreis botswana | Impala Tours

Off-road safari: Botswana avontuur

Deze 10-daagse autorondreis is de perfecte kennismaking met Botswana! Tijdens de rit van Maun naar Kasane bezoekt u verschillende parken zoals Moremi NP en Chobe NP. Een bezoek aan de Khwai regio en het Savuti kanaal zult u ook fantastisch vinden.

autorondreis botswana | Impala Tours

Selfdrive Kalahari & Makgadikgadi

Tijdens deze 10-daagse autorondreis ontdekt u de fantastische Kalahari woestijn in Botswana. Hier zal u een prachtig landschap zien met onder andere de beroemde Makgadikgadi zoutvlaktes. Deze behoren tot de grootste zoutvlaktes ter wereld! Een unieke ervaring om mee te mogen maken.

Vakantie Botswana | Impala Tours

5 rivieren safari

Deze 11-daagse fly-in safari brengt u naar verschillende hoogtepunten in Botswana, zoals de Okavango Delta en het Linyanti gebied (vierlandenpunt). U gaat ook naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Deze reis kan uitgebreid worden met andere hoogtepunten.

Okavango Delta | Impala Tours

Okavango Delta, Savuti & Chobe National Park

Tijdens deze 9-daagse fly-in safari gaat u met Desert & Delta Safaris naar exclusieve lodges en camps in Botswana. Deze accommodaties liggen in bekende nationale parken en wildreservaten in dit land, zodat u de prachtige natuur kunt ontdekken.

Botswana | Impala Tours

Land van de grijze reuzen met Sanctuary Safaris

Deze 7-daagse fly-in safari in Botswana biedt u verschillende hoogtepunten waaronder de Okavango Delta en Chobe National Park. Dit laatst genoemde park wordt ook wel een olifantenparadijs genoemd. U zult dan ook een unieke wandeling gaan maken met olifanten!

Botswana | Impala Tours

Big Game Safari met Kwando Safaris

Tijdens deze fly-in safari van 5 dagen in Botswana reist u met Kwando Safaris. Dit is een eersteklas safari waarbij u in exclusieve lodges overnacht op prachtige locaties. Daarnaast zult u meerdere safari’s doen waarbij u met een kleine groep op pad gaat.

Kalahari | Impala Tours

Kalahari & Okavango Delta

In 9 dagen leert u de Kalahari woestijn en de Okavango Delta in Botswana kennen. U zult hier verschillende Afrikaanse dieren zien naast diverse vogelsoorten en prachtige planten. Tijdens deze fly-in safari verblijft u in exclusieve accommodaties.

Chobe National Park | Impala Tours

Chobe N.P. en de Okavango Delta Intensief

Een fly-in safari van 8 dagen in Botswana waarbij u Chobe National Park en de Okavango Delta bezoekt per klein vliegtuig. U zult versteld staan van de mooie landschappen en de fantastische Afrikaanse dieren die deze delen van Botswana te bieden hebben.

Botswana groepsreis | Impala Tours

Wildside Botswana

Maak tijdens deze groepsreis van 14 dagen kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana waarbij u tijdens safari’s de Afrikaanse dierenwereld ontdekt. U vertrekt vanaf Johannesburg (Zuid-Afrika) op reis naar Livingstone (Zambia) met Sunway Safaris.

Hoogtepunten van Noord Botswana | Impala Tours

Hoogtepunten van Noord-Botswana

Ontdek tijdens deze 10-daagse groepsreis de hoogtepunten in het noorden van Botswana. U reist in een kleine groep naar onder andere Chobe National Park, Savuti en Moremi Game Reserve. U zult hier de schoonheid van het Afrikaanse dierenrijk zien.

Botswana | Impala Tours

Botswana baobabs

Tijdens deze 9-daagse safari groepsreis reist u in een kleine groep van Maun naar de Victoria Falls (Zimbabwe). Tijdens deze reis ziet u de mooiste wildreservaten en nationale parken in Botswana. Ontdek de prachtige natuur en de fascinerende dierenwereld van dit land.

Op safari in Botswana begint bij Impala Tours!

Wilt u op safari in Botswana? Wild spotten tijdens verschillende game drives in de verschillende nationale parken die Botswana rijk is, wie droomt daar niet van? Neem voor meer informatie contact op met Impala Tours. Dat kan door te bellen naar 020 - 623 00 08 of een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Bij ons boekt u uw droomreis eenvoudig en snel. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Afrika, waarbij de nadruk ligt op safari-reizen. Op safari naar Botswana staat garant voor een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat begint bij Impala Tours!