Safari Afrika

Een safari in Afrika is interessant voor mensen die veel van een bepaald land of het gehele continent willen zien. Stippel zelf uw route uit, huur een auto en boek accommodaties of boek een georganiseerde safari. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Impala Tours is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte reizen. Ons doel? U optimaal laten genieten van een onvergetelijke rondreis door Afrika, voor minder doen wij het niet.

Onze safari reizen in Afrika staan garant voor belevingen die zijn gericht op natuur, wildlife, cultuur en plezier. Onze reisspecialisten koesteren een diepe liefde voor Afrika en dat vindt u terug in onze safari reizen! 

Onze safari bestemmingen

Safari Zambia | olifanten tijdens een safari in Zambia

Safari Zambia

Een safari in Zambia is een prachtige ervaring voor iedereen! Zambia is een land in opkomst en wordt steeds populairder. Ontdek de mogelijkheden!

Safari Zuid-Afrika | neushoorns in een national park in Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika

Wilt u op safari in Zuid-Afrika? Ontmoet de big five in het Kruger Park of een van de andere safariparken van Zuid Afrika! Klik hier voor onze safari reizen. 

Safari in Namibië | rondreizen Namibië

Safari Namibië

Maak een rondreis en safari in Namibië en spot de Big 5 en veel meer wildlife! Namibië heeft prachtige nationale parken. Ontdek Namibië!

Safari Tanzania | rondreizen in Tanzania

Safari Tanzania

Ontdek tijdens een safari in Tanzania de prachtige natuurparken. Een bezoek aan het Serengeti National Park mag niet missen om de big 5 te spotten!

Safari Botswana | vakantie Botswana

Safari Botswana

Een safari in Botswana? Ontdek de meest prachtige nationale parken in dit land dat gelegen is in Zuidelijk Afrika. Klik voor de mogelijke safari's in Botswana!

Wat kost een safari in Afrika?

Een safari in Afrika kan sterk in prijs verschillen. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs van safari. Het accommodatieniveau is van grote invloed, maar ook het type reis (groepsreis of privéreis). Onze reisexperts raden altijd aan om te overnachten in de nationale parken. Het geeft een unieke beleving en u bevind zich in het leefgebied van de wilde dieren! 

Safari in Afrika voor de liefhebber

Als u op safari gaat in Afrika, dan wilt u natuurlijk minstens de Big Five zien. De volgende nationale parken staan garant voor een prachtige safari in Afrika!

Giraffen in Serengeti National Park | vakantie Tanzania

Serengeti National Park

Het Serengeti National Park is een van de grootste nationale parken in Tanzania. De meest indrukwekkende natuurfilms zijn hier opgenomen! Beleef ook hier een van de Afrikaanse wonderen, de great migration!

Okavango Delta | © Sanctuary Retreats

Okavango Delta

De grootste inlandse rivierdelta ter wereld! De natuur is hier weelderiger en ongerepter dan nergens anders in Afrika. Een tocht per mokoro door de Okavango Delta is een belevenis om nooit te vergeten.

Olifant in Moremi Game Reserve | vakantie Botswana

Moremi Game Reserve

Moremi Game Reserve is een onderdeel van de Okavango Delta. Dit prachtige natuurpark is vooral ideaal voor 4x4 selfdrives. De dieren zijn hier makkelijk te spotten, want vaak lopen ze gewoon op de weg!

Sabi Sands GR | leeuwen in Sabi Sands Game Reserve

Sabi Sands GR

Sabi Sands is een 65.000 hectare groot en grenst aan de zuidwestelijke hoek van het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Geniet van het wildleven en de luxe safari lodges!

Olifant in Etosha National Park | ©Ute von Ludwiger

Etosha National Park

Etosha National Park is de meest populaire bestemming van Namibië. Het park wordt beschouwd als beste natuurgebied van Namibië. Ontdek de flora en fauna!

Krugerpark | olifant in het Krugerpark

Kruger National Park

Het Krugerpark is een van de bekendste en grootste nationale parken in Zuid-Afrika. Ook zeer geschikt voor een selfdrive! Ga op safari en spot de Big 5!

Impala Tours; voor een onvergetelijke safari door Afrika

Wilt u op safari in Afrika? Van complete reizen tot losse reisonderdelen, Impala Tours helpt u daar graag bij. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 020 - 623 00 08. Daarnaast kunt u per mail contact met ons opnemen via verkoop@impalatours.nl. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen door Afrika. Kortom: met Impala Tours maakt u van uw rondreis een onvergetelijke ervaring!