Sabi Sands GR

Sabi Sands Game Reserve, grenzend aan Zuid-Afrika’s Kruger National Park, biedt een unieke safari ervaring. Van alle wildparken in Zuid-Afrika is Sabi Sand Game Reserve het oudste privé park met zeer goede reputatie op het gebied van lodges en safari’s. Tussen het Krugerpark en Sabi Sand kan het wild vrij migreren, terwijl de rivieren er zorg voor dragen dat het wild graag in de Sabi Sand vertoeft. Zonder twijfel heeft u in het Sabi Sand de beste kans om de Big Five te zien.

De Sabi Sands is vooral bekend omdat de luipaard er goed te spotten is. De luipaard wordt regelmatig gespot wanneer u een gamedrive in het reservaat doet. Sabi Sands biedt de ultieme fotografische safari die u zich kan bedenken. U kunt er zeker van zijn om naar huis terug te gaan met een aantal prachtige foto’s en herinneringen. Sabi Sands maakt misschien wel de beste Zuid-Afrikaanse safari bestemming voor liefhebbers van wilde dieren, fotografen en vogelaars gelijk.

Accommodaties in Sabi Sands GR

Lion Sands Game Reserve | Impala Tours

Lion Sands Game Reserve

Één van de vier unieke en luxe lodges aan de Sabie River die de familie More aanbieden. De River lodge bestaat uit 18 rietgedekte kamers en suites die zeer ruim zijn en gezellig Afrikaans ingericht. Iedere wens word hier beantwoord.

Arathusa Safari Lodge | Impala Tours

Arathusa Safari Lodge

Een klassieke safari-lodge met 13 rietgedekte suites. Het terras en zwembad kijken uit op een goedbezochte drinkplaats. U ontbijt in de vrije natuur terwijl olifanten, zebra’s, impala’s en andere wilde dieren voorbijkomen. Dineren kan in de traditionele openlucht boma.

Elephant Plains Game Lodge | Impala Tours

Elephant Plains Game Lodge

Gelegen aan de droge rivierbedding van Manyeleti, met uitzicht op de savanne en een drinkplaats. U heeft de keuze uit een verblijf in een rondavel, luxe suite of de honeymoon suite. De lodge heeft twee zwembaden en een fitnessruimte.

&Beyond Kirkman´s Kamp | Impala Tours

&Beyond Kirkman´s Kamp

Historische koloniale lodge uit 1920 met een adembenemend uitzicht over de Sabie rivier. In de 12 cottages ontmoet oud nieuw; bedden in antieke stijl gaan naadloos samen met moderne gemakken, terwijl de privéveranda's een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Savanna Private Game Reserve | Impala Tours

Savanna Private Game Reserve

Luxe lodge bestaande uit 9 prachtige suites. 7 suites hebben een tentdak en combineren de elegantie van een vervlogen koloniaal tijdperk met al het gemak van moderne faciliteiten. Elke suite heeft een dompelbad, buitendouche en een terras met uitzicht op een drinkplaats.