&Beyond Kirkman´s Kamp

Sabi Sand Game Reserve

In deze historische lodge komt de safarigeest terug tot leven!

Ligging

&Beyond Kirkman´s Kamp ligt in het zuidelijke deel van het Sabi Sands GR. Direct grenzend aan het Krugerpark, bij de Shaw’s Gate. Hazyview op ca. 75 km, Nelspruit op ca. 150 km.

Camp

de oude Kirkman’s boerderij stamt uit 1920, is in koloniale stijl gebouwd en biedt een adembenemend uitzicht over de Sabie rivier. De eetkamer kijkt uit op de grote tuin. Met een beetje geluk kunt u, vanuit het zwembad, dieren in de nabijgelegen rivier ontdekken. Naast de safari’s in de vroege ochtend en avond, kunt u te voet op wandelsafari gaan met één van de Shangaan sporenlezers. Het Kirkman’s Camp is ideaal voor families met kinderen. &Beyond biedt een speciaal kinderprogramma aan, ´WILDchild´, wat voor veel vermaak zorgt bij de jongste gasten.

Accommodatie

Er zijn 18 cottages met airco, een veranda, kluisje, minibar, telefoon en haardroger. Allemaal zijn ze luxueus ingericht volgens de klassieke koloniale stijl van de jaren 20 van de vorige eeuw. In de badkamer vindt u een aparte douche en een romantisch vrijstaand bad.

Inclusief

Volpension, activiteiten en lokale drankjes.

Exclusief

Overige drankjes, fooien, persoonlijke uitgaven, entreegeld Sabi Sands G.R.

Opmerking

Bij een verblijf vanaf 4 nachten ontvangen volwassenen tot 15% korting en vanaf 6 nachten tot 25%. Ook geldig in combinatie met & Beyond Lodges in Namibië en Botswana.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Kinderen

Zijn welkom! Kinderen van 6-11 jaar alleen toegestaan op safari’s met goedkeuring van de lodge manager. Bush wandelingen vanaf 16 jaar. Er zijn speciale kinderactiviteiten. Kinderen tot 5 jaar gratis in de kamer van de ouders, 6-11 jaar 50% korting.