Vakantie Zuid-Afrika

Ga op vakantie naar Zuid-Afrika en spot walvissen langs de kust bij Hermanus, geniet van het prachtige uitzicht op Kaap de Goede Hoop of bezoek het Krugerpark. Het zijn maar drie van de vele bezienswaardigheden die Zuid-Afrika te bieden heeft. Zuid-Afrika is het zuidelijkste en rijkste land van Afrika. Het is een uitgestrekt land (zo groot als Frankrijk en Spanje samen) en een land vol contrasten.
 

Onze best verkochte rondreizen in Zuid-Afrika

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika | Impala Tours

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Beleef in 19 dagen de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika. Ontdek de bekende en verborgen natuurparken tijdens deze reis. Laat u verrassen door de mooiste flora en fauna.

De Tuinroute, perfect voor families | Impala Tours

De Tuinroute, perfect voor families

Ontdek samen met uw gezin de prachtige en indrukwekkende tuinroute in Zuid Afrika. In 10 dagen reist u van Port Elizabeth naar Kaapstad. Een prachtige, malaria vrije en veelzijdige route.

Het mooiste van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het mooiste van Zuid-Afrika

Ontdek in 21 dagen het mooiste van Zuid-Afrika. Beleef alle facetten van Zuid-Afrika in een rustig tempo, tijdens deze fantastische autorondreis. U komt tijdens deze reis langs verschillende onmisbare hoogtepunten.

Rondreizen door Zuid-Afrika

Gaat u op vakantie naar Zuid-Afrika? Wij bieden verschillende rondreizen inZuid-Afrika aan! Ook kunt u er voor kiezen om met een huurauto of camper te gaan reizen door Zuid-Afrika, bekijk hier onze autorondreizen in Zuid-Afrika. De infrastructuur in het land is goed ontwikkeld. Het wordt afgeraden om lifters mee te nemen als u in Zuid-Afrika reist met de auto. Daarnaast is het in het algemeen niet verstandig om dure voorwerpen als camera’s, laptops of kettingen zichtbaar in uw auto te leggen. Raakt u verzeilt in een minder frisse buurt? Blijf rustig. Straal uit dat u precies weet waarnaar u op weg bent.

Themareizen in Zuid-Afrika

Autorondreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Autorondreizen in Zuid-Afrika

U kunt Zuid-Afrika uitstekend met een huurauto verkennen. Het land beschikt over een uitgebreid wegennet en de bewegwijzering is uitstekend. In uw eigen tempo rijdt u door dit adembenemend mooie land met zijn unieke bezienswaardigheden en interessante cultuur.

Treinreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Treinreizen in Zuid-Afrika

Treinreizen in Zuid-Afrika is een hele bijzondere belevenis. Voor treinliefhebbers, zijn de treinreizen in Zuid-Afrika een absolute must. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Krugerpark - Zuid Afrika | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Zuid-Afrika

Mocht u op onze website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Zuid-Afrika, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Fly-in safari in Zuid-Afrika | Impala Tours

Fly-in Safari`s in Zuid-Afrika

Met onze fly-in safari's ontdekt u Zuid-Afrika per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze fly-in safari's!

Groepsreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Groepsreizen in Zuid-Afrika

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van groepsreizen in Zuid-Afrika hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Klik hier voor de mogelijkheden.

Olifant in het Krugerpark, Zuid-Afrika | Impala Tours

Individuele Reizen in Zuid-Afrika

Wij bieden individuele reizen aan naar Zuid-Afrika die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Prachtige natuurparken

Overweegt u tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika op safari te gaan? Doen! Het land heeft prachtige natuurparken. Naast de Big Five (Leeuw, Luipaard, Buffel, Neushoorn en Olifant), ziet u er een enorme variatie in flora en fauna. De natuurparken worden zeer goed beheerd door zowel de staat als particuliere organisaties.

Veel bezochte parken in Zuid Afrika

Krugerpark | olifant in het Krugerpark

Kruger National Park

Het Krugerpark is een van de bekendste en grootste nationale parken in Zuid-Afrika. Ook zeer geschikt voor een selfdrive! Ga op safari en spot de Big 5!

Olifant in Addo Elephant National Park  in Zuid-Afrika

Addo Elephant National Park

Het Addo Elephant National Park is één van de mooiste nationale parken in de Eastern Cape en staat bekend om de olifanten populatie.

Kwazulu Natal | Impala Tours

Kwazulu Natal

Kwazulu Natal heeft het meeste veelzijdige landschap van alle provincies. De Drakensbergen bieden de mooiste landschappen van Zuid-Afrika!

Madikwe Game Reserve | olifanten in Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve

Madikwe Game Reserve is een van de parels in Zuid-Afrika. Het park is het 5e grootste park van Zuid-Afrika, maar is iets minder bekend. Zeker een bezoek waard!

Sabi Sands GR | leeuwen in Sabi Sands Game Reserve

Sabi Sands GR

Sabi Sands is een 65.000 hectare groot en grenst aan de zuidwestelijke hoek van het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Geniet van het wildleven en de luxe safari lodges!

Mpumalanga | Impala Tours

Mpumalanga

De toegangspoort van het beroemde Kruger National Park. Naast vele avontuurlijke activiteiten biedt deze provincie ook indrukwekkende natuurverschijnselen!

Bezoek Kaapstad tijdens uw vakantie in Zuid-Afrika

Een vakantie naar Zuid-Afrika is niet compleet zonder een bezoek aan Kaapstad. Het heeft een aangenaam Mediterraan klimaat met prachtige landschappen, een interessante geschiedenis, uitstekende restaurants en luxe accommodaties. Dit gebied kan het hele jaar door worden bezocht. Kaapstad is één van de mooiste en aangenaamste steden ter wereld. Velen zijn al verliefd geworden op dit prachtige gebied. Er is zo veel te zien en te beleven, dat één bezoek niet voldoende is.

De regio's in Zuid-Afrika

Eastern Cape | Impala Tours

Eastern Cape

De Eastern Cape bestaat uit een lange gevarieerde kuststrook en een binnenland dat voor een groot deel uit woestijn bestaat. U vindt hier onder andere prachtige zandstranden en het schitterende Addo Elephant National Park.

Freestate | Impala Tours

Freestate

Free State, de graanschuur van Zuid-Afrika, ligt in het hart van het land. De gastvrijheid is één van de troefkaarten van Free State. De ideale manier om de lokale tradities te leren kennen is dan ook tijdens een ‘farmstay’.

Northern Cape | Impala Tours

Northern Cape

De grootste en dunst bevolkte provincie van Zuid-Afrika, grensend aan Namibië en Botswana. U vindt in deze uitgestrekte vlakte onder andere de Kalahari woestijn met verassend veel wild, ruige natuur en de San Bosjesmannen.

Western Cape | Impala Tours

Western Cape

Een van de mooiste delen van zuidelijk Afrika. Hoogtepunten zijn onder andere Kaapstad, een fenomenaal wijngebied met heerlijk eten en de fameuze tuinroute, een aaneenschakeling van spectaculaire landschappen.

Gauteng | Impala Tours

Gauteng

De kleinste provincie van Zuid-Afrika biedt veel afwisseling. Naast historische steden zoals Johannesburg en Pretoria, kunt u wildlife spotten, de best bewaarde meteorietkrater zien en de Cradle of Humankind bezoeken.

Kwazulu Natal | Impala Tours

Kwazulu Natal

Kwazulu Natal heeft het meeste veelzijdige landschap van alle provincies. De Drakensbergen bieden de mooiste landschappen van Zuid-Afrika!

Lesotho | Impala Tours

Lesotho

De onafhankelijke staat Lesotho wordt ook wel de ’Kingdom of the sky’ genoemd, vanwege zijn ligging van meer dan duizend meter boven de zeespiegel. Verken dit ruige, bergachtig gebied per 4x4, te voet of op de rug van een Basotho pony.

Limpopo | Impala Tours

Limpopo

Deze afgelegen provincie in het noorden van Zuid-Afrika heeft prachtige natuurgebieden die zorgen voor een echt pioniersgevoel voor de avontuurlijke reiziger. Mis ook de leuke plaatsen Polokwane en het schilderachtige Makhado niet.

Northwest | Impala Tours

Northwest

Deze provincie doet u vooral aan vanwege de prachtige natuur, zoals in het Pilanes National Park, en de kans de Big Five te spotten. In groot contrast vindt u hier ook het "Las Vegas" van Zuid-Afrika: Sun City, een fonkelende stad die nooit slaapt.

Mpumalanga | Impala Tours

Mpumalanga

De toegangspoort van het beroemde Kruger National Park. Naast vele avontuurlijke activiteiten biedt deze provincie ook indrukwekkende natuurverschijnselen!

Boek een vakantie naar Zuid-Afrika

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van de overweldigende natuur, levendige steden en fascinerende cultuur in Zuid-Afrika? Boek dan uw vakantie naar Zuid-Afrika bij Impala Tours. U kunt contact met ons opnemen via 020 - 623 00 08 of door een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Van surfen tot wijnproeven en van relaxen op het strand tot bergen beklimmen. Een vakantie in Zuid-Afrika staat garant voor een onvergetelijke reis!

Wilt u op vakantie naar Zuid-Afrika? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.