Rondreizen in Malawi

Rondreizen in Malawi kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Malawi te vliegen, zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Malawi ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Malawi, maar op sommige plaatsen zijn wandelsafari’s mogelijk. Op het Lake Malawi worden ook safari’s per mokoro (een soort kano) aangeboden.

Onze themareizen in Malawi

Autorondreizen in Malawi | Impala Tours

Autorondreizen in Malawi

Wanneer u voor een autorondreis kiest in Malawi kunt u op uw eigen tempo genieten van alle geweldige hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Vooraf boeken wij de accommodatie, zodat u zich op reis nergens zorgen over hoeft te maken.

Groepsreizen in Malawi | Impala Tours

Groepsreizen in Malawi

Malawi is een ideaal land om te ontdekken per groepsreis. Onze groepsreizen zijn met een internationaal gezelschap en een Engels sprekende gids. Tijdens een groepsreis kunt op een fantastische manier de vele hoogtepunten van dit land ontdekken.

Individuele maatwerkreizen in Malawi | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Malawi

Mocht u op de website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Malawi, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Individuele reizen in Malawi | Impala Tours

Individuele reizen in Malawi

Wij bieden ook individuele reizen aan naar Malawi. Hierbij kunt u voor een privé chauffeur of gids kiezen als u zelf niet wilt rijden. Dit kan op maat gemaakt worden, zodat u met uw eigen gezelschap de hoogtepunten kunt ontdekken die u wilt.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Malawi wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te leggen per bus of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw reis u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

We maken graag een offerte voor u op maat.