Groepsreizen in Malawi

Malawi is een minder bekend land in Afrika, maar Malawi is een ideale bestemming voor individuele reizigers en liefhebbers van groepsreizen. Ontdek de mooiste gebieden van Malawi tijdens een groepsreis. In Malawi zijn prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden te bewonderen. Onze groepsreizen in Malawi zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens. Ervaar de hoogtepunten van Malawi in een groep met een mogelijkheid tot een uitstap naar Zambia!

Malawi staat bekend als het “warme hart van Afrika”, een eigenschap die de lokale bevolking met hartelijkheid vervult! Ondanks de enorme armoede zal u hier steeds begroet worden met een uitbundige glimlach. Cultuur, wildlife safari’s en een tropisch strand maken Malawi tot een bijzondere safari bestemming.

Volgens ons is Malawi één van de mooiste vakantiebestemmingen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het westen van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van natuurgebieden langs het Lake Malawi en in het binnenland. In het zuiden ligt het beroemde Zomba Plateau. Lake Malawi is één van de grootste zoetwatermeren ter Wereld en heeft een grote diversiteit aan cycladen (aquarium vissen). Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Malawi geen massatoerisme te ontwikkelen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis!Groepsreizen in Malawi

Onze groepsreizen in Malawi

Malawi en Zambia Explorer | Impala Tours

Malawi en Zambia Explorer

Ontdek tijdens deze reis meerdere Afrikaanse landen! Malawi en Zambia worden bezocht tijdens deze 22-daagse groepsreis. Deze reis kan ook in minder dagen gemaakt worden waarbij u een onderdeel van de reis doet. Bel ons voor de mogelijkheden.