Autorondreizen in Malawi

Ontdek de mooiste gebieden van Malawi tijdens een autorondreis. Prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. U reist op eigen tempo en de accommodatie is al voor u geboekt. Op sommige plaatsen hebben wij meerdere overnachtingen gepland, zodat u voldoende tijd heeft om te rusten en volop kunt genieten van de hoogtepunten op deze route. U kunt kiezen voor standaard accommodaties of premium accommodaties.

Voor ervaren off-road chauffeurs is een autorondreis door Botswana vaak een droom die in vervulling gaat. Het land kan prima zelf ontdekt worden per gehuurde terreinauto of 4wd camper. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd of van gravel (maar het hele jaar door goed te berijden). De secundaire wegen zijn meestal van gravel of zand, en zijn soms zelfs voor ervaren offroad chauffeurs lastig te berijden. Vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden zijn te benaderen via een hoofdweg, maar de uiteindelijke toegangswegen naar de natuurparken en de wegen daarbinnen in zijn vaak wel in matige conditie. In het regenseizoen worden deze gravel en zandwegen vrij moeilijk toegankelijk.

We bieden u in ons programma een aantal autorondreizen in Malawi aan, die voor uw veiligheid en comfort met 4x4 terreinauto’s worden uitgevoerd. De autorondreizen (met vrijwel dagelijks vertrek) worden vaak in meerdere varianten aangeboden, afhankelijk van keuze van route en hotelcategorie. Bij de autorondreizen is ook de hotelaccommodatie onderweg geregeld. Dit scheelt u veel geld, tijd en zorgen. Uitgangspunt is een optimale prijs/kwaliteit verhouding, waarbij u in accommodatie verblijft met een ideale locatie, uitmuntende service, aangename sfeer, comfort en buitengewone vormgeving.

Een goede voorbereiding op uw reis naar Malawi is zeer belangrijk, temeer aangezien veel reizigers in een beperkte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Botswana willen zien. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Bij de autorondreizen hebben we een afweging gemaakt hoe lang per bestemming onderweg te verblijven. Het kan echter zijn dat u op een bepaalde reden langer op een bepaalde plek wilt blijven dan aangegeven in de autorondreis of op een andere plek wilt verblijven. We kunnen uiteraard de reis geheel op uw wensen afstemmen. Met de autorondreizen in Malawi hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in perfecte accommodaties.

De Autorondreizen in Malawi zoals op de website vermeld worden over het algemeen zonder de internationale lijndienstvluchten vanaf Amsterdam aangeboden. Uiteraard kunnen we die er voor u bijboeken.

 

Onze autorondreizen in Malawi

Onbekende nationale parken | Impala Tours

Onbekende nationale parken

Tijdens deze 12-daagse autorondreis ontdekt u in het noorden van Malawi de kleiner en minder bekende nationale parken. Hier kunt u genieten van verschillende soorten Afrikaanse safari’s waarbij u bijna geen andere toeristen tegenkomt. Een prachtige en onvergetelijke ervaring!

Bergen, safari, strand en couleur locale | Impala Tours

Bergen, safari, strand en couleur locale

Tijdens deze 13-daagse autorondreis rijdt u van/naar Lilongwe. Hierbij verkent u het midden en zuiden van Malawi. Naast de prachtige bergen, parken en mooi stranden zal u de cultuur en vriendelijke mensen van dit land leren kennen.