Rondreizen in Oeganda

Rondreizen in Oeganda kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Oeganda te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Oeganda ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Oeganda, maar op sommige plaatsen, zoals in de Queen Elizabeth NP, zijn wandelsafari’s mogelijk.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Oeganda wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per boot of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw reis u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

Onze rondreizen in Oeganda

Fascinerende wereld van de apen | Impala Tours

Fascinerende wereld van de apen

Fascinerende wereld van de apen is een priverondreis in Oeganda - van Impala Tours, dé reisspecialist voor uw maatwerkreizen naar Oostelijk Afrika

Best of Gorillas | Impala Tours

Best of Gorillas

Best of Gorillas is een gorilla trekking in Oeganda - van Impala Tours, dé reisspecialist voor uw rondreis en maatwerkreis naar Oeganda.

Oeganda, de parel van Afrika | Impala Tours

Oeganda, de parel van Afrika

Oeganda, de parel van Afrika is een privérondreis van Impala Tours - dé specialist voor uw rondreizen en maatwerkreizen in Oostelijk Afrika!

Wonderlijk Rwanda | rondreis Rwanda

Wonderlijk Rwanda

Een 10 dagen privéreis langs de hoogtepunten van Rwanda van/naar Kigali. Bekijk hier de gehele rondreis in Rwanda!