Oeganda wordt ook wel omschreven als “De Parel van Afrika”, en terecht!  Oeganda biedt u een rijke flore en fauna. Van prachtige rivieren tot regenwouden waar gorilla's te spotten zijn. Naast de rijke flore en fauna heeft Oeganda ook het voordeel dat het gehele jaar door een aangename temperatuur heeft. Hieronder vindt u een aantal reisonderdelen die niet mogen missen tijdens uw vakantie in Oeganda! 

Reisonderdelen in Oeganda

Rondreizen in Oeganda | Impala Tours

Rondreizen in Oeganda

Rondreizen in Oeganda zijn de basis van uw vakantie in Oeganda. Wij hebben verschillende rondreizen voor u geselecteerd. Bekijk hier onze rondreizen en kom de zilverrug gorilla tegen tijdens uw trekking!

Binnenlandse vluchten in Oeganda | Impala Tours

Binnenlandse vluchten in Oeganda

Binnenlandse vluchten in Oeganda kunnen u een hoop tijd besparen. De binnenlandse vluchten worden uitgevoerd door Air Uganda en enkele chartermaatschappijen.

Accommodaties in Oeganda | Impala Tours

Accommodatie in Oeganda

In Oeganda heeft u een keuze uit verschillende accommodaties. Van midden van de bush tot in de bergen. Bekijk hier het assortiment accommodaties dat we aanbieden.

Accommodaties in Oeganda

In Oeganda vindt u op de meeste bestemmingen een ruime keuze aan accommodaties, zoals hotels, guesthouses, guestfarms, pensions, safarikampen en game lodges. Er is echter veel kwaliteitsverschil – van eenvoudig en landelijk tot hoogwaardig en luxueus.

Binnenlandse vluchten in Oeganda

Binnenlandse vluchten tussen belangrijke steden en toeristencentra worden onderhouden door Air Uganda en enkele chartermaatschappijen. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op een internationale vlucht en het reisprogramma. 

Rondreizen in Oeganda

Rondreizen in Oeganda kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Oeganda te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Oeganda, maar op sommige plaatsen, zoals in de Queen Elizabeth NP, zijn wandelsafari’s mogelijk.