Rondreizen in Zambia

Rondreizen in Zambia kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Zambia te vliegen, zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Zambia ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Zambia, maar op sommige plaatsen, zoals in het Luangwa National Park, zijn wandelsafari’s mogelijk. Langs de Zambezi Rivier worden ook safari’s per mokoro (een soort kano) aangeboden en bij Livingstone kunt u wandelingen maken bij de Victoria watervallen.Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Zambia wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per bus of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren de rondreizen in Zambia u langs zeer bijzondere overnachtingsplekken: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

We maken graag een offerte voor u op maat.

Onze themareizen in Zambia

Autorondreizen in Zambia | Impala Tours

Autorondreizen in Zambia

Wanneer u voor een autorondreis kiest in Zambia kunt u op uw eigen tempo genieten van alle geweldige hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Vooraf boeken wij de accommodatie, zodat u zich op reis nergens zorgen over hoeft te maken.

Groepsreizen in Zambia | Impala Tours

Groepsreizen in Zambia

Zambia is een ideaal land om te ontdekken per groepsreis. Onze groepsreizen zijn met een internationaal gezelschap en een Engels sprekende gids. Tijdens een groepsreis kunt op een fantastische manier de vele hoogtepunten van dit land ontdekken zonder dat u zelf hoeft te rijden.

Individuele maatwerkreizen in Zambia | Impala Tours

Individuele maatwerkreizen in Zambia

Mocht u op onze website een aantal ideeën hebben opgedaan voor een reis naar Zambia, maar ziet u uw droomreis er niet tussen staan? Dan kunnen wij uw reis geheel op maat voor u maken waarbij elk onderdeel besproken wordt.

Individuele Reizen in Zambia | Impala Tours

Individuele Reizen in Zambia

Wij bieden individuele reizen aan naar Zambia die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Vliegsafari's in Zambia | Impala Tours

Vliegsafari's in Zambia

Met onze vliegsafari's ontdekt u Zambia per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze vliegsafari's!