Groepsreizen in Zambia

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Zambia met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De groepsreizen in Zambia die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Zambia. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Zambia is gelegen in zuidelijk Centraal-Afrika en wordt gekenmerkt door oude tradities, mystieke legendes en een prachtige natuur. Zambia is nog steeds een Afrikaans land in al zijn puurheid, nog lang niet in de greep van het massatoerisme. Zambia is een land met vele toeristische troeven, maar door een gebrek aan staatssteun is het toerisme volledig afhankelijk van particuliere initiatieven.

Volgens ons is Zambia één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land kent een uitgebreid netwerk van nationale parken en wildreservaten, maar slechts een vijftal zijn per wagen bereikbaar. De bekendste parken zijn het Kafue National Park en de reservaten in het dal van de Luangwarivier. De Luangwa Valley behoort tot de rijkste Big Five-gebieden van Afrika, nergens komen zoveel dieren voor als in dit gebied. Andere toeristische trekpleisters zijn de Victoria Falls en het koloniale stadje Livingstone.

Zambia biedt prachtige natuurlandschappen met rivieren, meren, bossen, savannes, ‘bush’ en parklandschappen. Wereldberoemd zijn het Lower Zambezi en South Luangwa National Park. Geniet van de vrolijkheid van de bevolking en na een belevenisvolle dag van de zon die de hemel rood kleurt.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

Onze groepsreizen in Zambia

Bruisende watervallen en het onbekende Kafue | Impala Tours

Bruisende watervallen en het onbekende Kafue

Ontdek op deze 9-daagse rondreis de beroemde Victoria watervallen en geniet van de verlatenheid en de fascinerende dierenwereld van het nog onbekende Kafue National Park in het zuiden van Zambia. Ontdek deze indrukwekkende reis!

De ongerepte wildernis van Zambia | Impala Tours

De ongerepte wildernis van Zambia

Tijdens deze 9-daagse safari verkent u twee wilde en dierenrijke nationale parken in de Luangwa vallei: het grote en bekende South Luangwa National Park en het kleine, meer afgelegen en minder bezochte Luamba National Park.

Off-Road avontuur in Zambia | Impala Tours

Off-Road avontuur in Zambia & Malawi

Zambia staat bekend om grandioze natuur en wilde dieren, daarom ook een geweldige bestemming voor deze 19-daagse kampeersafari voor jong en oud. Ga op safari en ontdek de prachtige natuur die Zambia te bieden heeft.