Onze rondreizen in la Réunion

Wij hebben voor u een aantal rondreizen op la Reunion samengesteld, waarbij u alle belangrijke hoogtepunten van het prachtige eiland bezoekt. Daarbij concentreren we ons zoveel mogelijk op kleinschalige accommodaties. In de rondreizen op la Reunion is ook voldoende tijd ingebouwd om te relaxen.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto met privé chauffeur en op La Réunion behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat u op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen wij het liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw rondreis op la Reunion u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken, denk bijvoorbeeld aan een berghotelletje of een afgelegen pension.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zijn de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten. Wij helpen graag bij het realiseren van uw droomreis!

Diverse rondreizen in La Réunion

Wandelreis - De doorkruising | Impala Tours

Wandelreis - De doorkruising

13 dagen van/naar St-Denis. Individuele wandelreis door het prachtige landschap van La Réunion. U bezoekt onder andere Cirque de Mafate, de hoogste top van het eiland en een actieve vulkaan. U sluit de reis ontspannen af met een verblijf aan de kust.

Familieavontuur op La Réunion | Impala Tours

Familieavontuur op La Réunion

12 dagen autorondreis van/naar St-Denis. Ontdek samen met uw gezin het spectaculaire landschap en de fantastische natuur van dit unieke eiland. Sluit de vakantie af aan de mooie stranden rondom St-Gilles-les-Bains, waar u ook prachtig kunt snorkelen.

Eiland van contrasten | Impala Tours

Eiland van contrasten

15 dagen individuele autoreis van/naar St-Denis. Ontdek het eiland met 1000 gezichten. Verken per huurauto en te voet de tropische vegetatie, de fascinerende bergen, de actieve vulkaan en de kleurrijke bevolking.

La Reunion en Mauritius | Impala Tours

La Reunion en Mauritius

Ervaart de hoogtepunten van twee eilanden in de Indische Oceaan: het vulkanische eiland La Réunion en het strandeiland Mauritius met de turkooizen zee. Combineer een avontuurlijke autorondreis op La Réunion met een ontspannende strandverlenging op Mauritius.