Reisonderdelen op La Reunion

La Réunion is - net als Mauritius en Rodrigues - onderdeel van de vulkanische Maskarenen-archipel. 

Het eiland La Réunion heeft ongeveer 735.000 inwoners, die hun oorsprong vinden in Afrika, Azië, Madagaskar en Frankrijk.

La Reunion kan het hele jaar door bezocht worden. La Réunion is de ideale bestemming om te ontdekken met een huurauto. Door de mooie natuur kunt u prachtige ritten maken. La Réunion is echter geen strandbestemming. Vaak wordt La Réunion dan ook gecombineerd met een strandverblijf op Mauritius. Dagelijks zijn er vluchten tussen beide eilanden.

 

Accommodaties op La Reunion | Hotel Le Nautile

Accommodaties La Réunion

Accommodaties op La Réunion zijn een belangrijk onderdeel voor uw reis. Bekijk onze verschillende accommodaties per regio!

Autohuur La Reunion | © Kris La Reunion - Fotolia

Autohuur La Réunion

Een huurauto op La Réunion kunt u goed gebruiken. Met de auto ontdekt u snel en gemakkelijk het eiland tussen de prachtige wandelingen door.

Rondreizen La Reunion | © IRT/Emmanuel VIRIN

Rondreizen La Réunion

De mooiste rondreizen op La Réunion vindt u hier! Bekijk hier onze rondreizen, van wandelreizen tot familieavontuur!

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie op Reunion varieert van eenvoudige hotels en guesthouses tot comfortabele resorts aan de kust en lodges in de natuurparken. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Vanwege de slechte wegen en beperkte reismogelijkheden vergt een rondreis op Reunion een goede voorbereiding. Het beste is om even gratis en vrijblijvend een offerte te laten maken, zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Huurauto’s

Reunion kunt u prima zelf verkennen per huurauto. De infrastructuur is redelijk goed - de wegen zijn goed onderhouden en zijn goed bewegwijzerd en bij de meeste kruizingen en in de bebouwde kom verlicht. In Reunion wordt rechts gereden. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis met verschillende reisonderdelen op La Reunion!