Rondreizen in Botswana

Rondreizen in Botswana kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Botswana te vliegen, zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrika te bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Botswana ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Botswana, maar op sommige plaatsen, zoals in de Okavango Delta, zijn wandelsafari’s mogelijk. In de Okavango Delta worden ook safari’s per mokoro (een soort kano) aangeboden en in de Tsodilo Hills kunt u op jacht met de San bosjesmannen.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort.Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Botswana wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per bus of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw reis u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.
 

Onze verschillende soorten rondreizen in Botswana

autorondreis botswana | Impala Tours

Autorondreizen in Botswana

Een autorondreis in Botswana.. Ervaar de vrijheid tijdens uw autorondreis in Botswana! Zo bent u in een nationaal park en weet waar u die avond overnacht. Bekijk onze autorondreizen!

Fly-in Safari in Botswana | Impala Tours

Fly-In safari`s in Botswana

Op een luxere manier op safari in Botswana? Met onze fly-in safari's ontdekt u Botswana door met een klein vliegtuigje van het ene gebied naar het andere te vliegen. U valt van de ene verbazing in de andere! Bekijk onze fly-in safari's!

Groepsreis Botswana | Impala Tours

Groepsreizen in Botswana

Liever niet alleen op avontuur in Botswana? Dan zijn onze groepsreizen iets voor u! De groepsreizen in Botswana doet u in een internationaal gezelschap en een Engelssprekende gids. Bekijk onze groepsreizen!