Groepsreizen in Botswana

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Botswana met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De groepsreizen in Botswana die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Botswana één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. De lagunes, moerassen, rietlanden en watervlaktes van Okavango Delta vormen de grootste inlandse delta ter wereld.

Botswana is één van de mooiste landen van zuidelijk Afrika. Botswana biedt een afwisselend en contrastrijk landschap met bizarre rotsformaties, zoutpannen, savanne en “wetlands”. Naast een aantal grote wildparken vindt u hier ook de beroemde Okavango Delta – de grootste inlandse delta ter wereld. Dit waterrijke gebied in het noordelijke gedeelte van Botswana is één van de laatste grote ongerepte natuurgebieden in Afrika. Het is een oase van verrassende schoonheid, bevolkt door talloze dieren.

Het Moremi Game Reserve maakt onderdeel uit van de Okavango Delta. Chobe National Park is vooral bekend vanwege de omvangrijke olifantenpopulaties. Moeilijker te bereiken safarigebieden zijn: Kwando, Savuti en Linyanti. Verder naar het zuiden wordt het land steeds droger. In het woestijnachtig gebied van de Kalahari hebben dieren zich weten aan te passen aan het droge klimaat. Op de uitgedroogde vlakten van de Makgadikgadi zoutpannen vindt u een volkomen leeg en verlaten landschap, dat haast onwerkelijk aandoet. Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Botswana geen massatoerisme te ontwikkelen. Botswana heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse groepsreizen in Botswana samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

We maken graag een offerte voor u op maat.

 

 

Een greep uit onze groepsreizen in Botswana

Botswana groepsreis | Impala Tours

Wildside Botswana

Maak tijdens deze groepsreis van 14 dagen kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana waarbij u tijdens safari’s de Afrikaanse dierenwereld ontdekt. U vertrekt vanaf Johannesburg (Zuid-Afrika) op reis naar Livingstone (Zambia) met Sunway Safaris.

Hoogtepunten van Noord Botswana | Impala Tours

Hoogtepunten van Noord-Botswana

Ontdek tijdens deze 10-daagse groepsreis de hoogtepunten in het noorden van Botswana. U reist in een kleine groep naar onder andere Chobe National Park, Savuti en Moremi Game Reserve. U zult hier de schoonheid van het Afrikaanse dierenrijk zien.

Botswana | Impala Tours

Botswana baobabs

Tijdens deze 9-daagse safari groepsreis reist u in een kleine groep van Maun naar de Victoria Falls (Zimbabwe). Tijdens deze reis ziet u de mooiste wildreservaten en nationale parken in Botswana. Ontdek de prachtige natuur en de fascinerende dierenwereld van dit land.