Individuele reizen in Botswana

Privé safari’s zijn individuele reizen in Botswana die speciaal voor u op maat samen worden gesteld en reizen die u alleen zal uitvoeren. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds uw eigen gids en chauffeur tot uw beschikking.

In principe kunnen we uw individuele reizen in Botswana helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari in Chobe NP, een mokoro tocht door de Okavango, een verblijf bij de Bosjesmannen, een huisboot op de Zambezi of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de individuele reizen in Botswana laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser met een privé gids en een privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens de individuele reizen in Botswana slaapt u onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. 

We maken graag een offerte voor u op maat.

 

Onze verschillende themareizen

autorondreis botswana | Impala Tours

Autorondreizen in Botswana

Een autorondreis in Botswana.. Ervaar de vrijheid tijdens uw autorondreis in Botswana! Zo bent u in een nationaal park en weet waar u die avond overnacht. Bekijk onze autorondreizen!

Fly-in Safari in Botswana | Impala Tours

Fly-In safari`s in Botswana

Op een luxere manier op safari in Botswana? Met onze fly-in safari's ontdekt u Botswana door met een klein vliegtuigje van het ene gebied naar het andere te vliegen. U valt van de ene verbazing in de andere! Bekijk onze fly-in safari's!

Groepsreis Botswana | Impala Tours

Groepsreizen in Botswana

Liever niet alleen op avontuur in Botswana? Dan zijn onze groepsreizen iets voor u! De groepsreizen in Botswana doet u in een internationaal gezelschap en een Engelssprekende gids. Bekijk onze groepsreizen!