Fly-In safari`s in Botswana

Botswana is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de waterrijke Okavango delta, de beroemde zoutpannen in het midden van Botswana en de San cultuur in de Kalahari.

De natuurgebieden en wildparken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan zijn fly-in safari’s in Botswana wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, watervallen, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of (boom)chalet maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, boot, paard, mokoro (soort kano) of mountainbike. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u. Wij helpen u graag met het samenstellen met uw fly-in safari’s in Botswana.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma.

Dit is vakantie in Afrika...

We maken graag een offerte voor u op maat.

Fly-In safari’s in Botswana

Onze fly-in safari's in Botswana

Vakantie Botswana | Impala Tours

5 rivieren safari

Deze 11-daagse fly-in safari brengt u naar verschillende hoogtepunten in Botswana, zoals de Okavango Delta en het Linyanti gebied (vierlandenpunt). U gaat ook naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Deze reis kan uitgebreid worden met andere hoogtepunten.

Okavango Delta | Impala Tours

Okavango Delta, Savuti & Chobe National Park

Tijdens deze 9-daagse fly-in safari gaat u met Desert & Delta Safaris naar exclusieve lodges en camps in Botswana. Deze accommodaties liggen in bekende nationale parken en wildreservaten in dit land, zodat u de prachtige natuur kunt ontdekken.

Botswana | Impala Tours

Land van de grijze reuzen met Sanctuary Safaris

Deze 7-daagse fly-in safari in Botswana biedt u verschillende hoogtepunten waaronder de Okavango Delta en Chobe National Park. Dit laatst genoemde park wordt ook wel een olifantenparadijs genoemd. U zult dan ook een unieke wandeling gaan maken met olifanten!

Botswana | Impala Tours

Big Game Safari met Kwando Safaris

Tijdens deze fly-in safari van 5 dagen in Botswana reist u met Kwando Safaris. Dit is een eersteklas safari waarbij u in exclusieve lodges overnacht op prachtige locaties. Daarnaast zult u meerdere safari’s doen waarbij u met een kleine groep op pad gaat.

Kalahari | Impala Tours

Kalahari & Okavango Delta

In 9 dagen leert u de Kalahari woestijn en de Okavango Delta in Botswana kennen. U zult hier verschillende Afrikaanse dieren zien naast diverse vogelsoorten en prachtige planten. Tijdens deze fly-in safari verblijft u in exclusieve accommodaties.

Chobe National Park | Impala Tours

Chobe N.P. en de Okavango Delta Intensief

Een fly-in safari van 8 dagen in Botswana waarbij u Chobe National Park en de Okavango Delta bezoekt per klein vliegtuig. U zult versteld staan van de mooie landschappen en de fantastische Afrikaanse dieren die deze delen van Botswana te bieden hebben.