Rondreizen in Tanzania

Bustours, Safaritours en Selfdrives

Rondreizen in Tanzania kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw vakantie lange afstanden binnen Tanzania te vliegen zodat u alle tijd heeft om het mooiste van Afrikate bezichtigen. Als alternatief organiseert Impala Tours door Tanzania ook safari’s over land. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Safari’s per 4 x 4 zijn het meest gebruikelijk in Tanzania, maar op sommige plaatsen, zoals in de Masai Mara, zijn wandelsafari’s mogelijk.

Onze best verkochte rondreizen in Tanzania

Puur Tanzania | Impala Tours

Puur Tanzania

7-daagse kampeersafari in kleine groep. Ontdek het noorden van Tanzania op authentieke manier. Bij deze reis wordt het camp voor u opgezet. Bekijk hier de mogelijkheden.

In het spoor van het wild | Impala Tours

In het spoor van het wild

Tijdens deze rondreis door Tanzania verblijft u in luxueuze Lemala accommodaties. Deze reis wordt speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis. Lees het gehele programma door op "Lees meer" te klikken.

Best of Tanzania | Impala Tours

Best of Tanzania

8-daagse begeleide rondreis in kleine groep naar de nationale parken in het noorden van Tanzania. Tijdens deze reis ontdekt u de fascinerende dierenwereld en veelzijdige, afwisselende Masai landschappen.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto of landcruiser met privé chauffeur en op een aantal bestemmingen behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat je op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Tijdens een aantal rondreizen in Tanzania wordt de mogelijkheid geboden om trajecten af te legen per boot of – bij zeer lange afstanden – per vliegtuig. Als we dat doen zorgen we zo veel mogelijk voor een prettig comfort. Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voert uw reis u langs een zeer bijzondere overnachtingsplek: een safaricamp, een ecolodge, of soms zelfs onder de sterrenhemel in een bushcamp.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

Onze verschillende soorten rondreizen in Tanzania

Fly-in safari in Tanzania | Impala Tours

Fly-in safari`s in Tanzania

Met onze fly-in safari's ontdekt u Tanzania per klein vliegtuigje. Het vliegen over dit uitgestrekte land, met haar prachtige landschappen geeft een extra dimensie aan deze reis. U verblijft in luxe kleinschalige accommodaties. Bekijk hier onze fly-in safari's!

Groepsreizen in Tanzania | Impala Tours

Groepsreizen in Tanzania

Tanzania is één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Wij hebben voor u diverse groepsreizen in Tanzania samengesteld. Bekijk hier de mogelijkheden.

Individuele reizen in Tanzania | Impala Tours

Individuele reizen in Tanzania

Wij bieden individuele reizen aan naar Tanzania die speciaal op maat voor uw reisgezelschap worden samengesteld. U hoeft hierbij geen rekening te houden met andere medereizigers en heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.