Fly-in safari’s in Tanzania

Tanzania is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de imposante Mount Kilimanjaro, het avontuurlijke Selous GR, de uitgestrekte Serengeti NP met z’n enorme kuddes dieren en de paradijselijke eiland Zanzibar en Pemba.

De natuurgebieden en wildparken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan zijn de fly-in safari’s in Tanzania wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of lodge maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, paard of heteluchtballon. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma.

Dit is vakantie in Afrika... Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Afrika!

Een greep uit onze fly-in safari's in Tanzania!

In het spoor van het wild | Impala Tours

In het spoor van het wild

Tijdens deze rondreis door Tanzania verblijft u in luxueuze Lemala accommodaties. Deze reis wordt speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis. Lees het gehele programma door op "Lees meer" te klikken.

Fly-in Selous en Ruaha N.P. | Impala Tours

Fly-in Selous en Ruaha N.P.

Geniet van een safari én strandvakantie. 11 daagse fly-in safari in prachtige "off the beaton track" camps en sluit de reis ontspannen af met enkele dagen aan ongerepte zandstranden.

Chimpansees aan Lake Tanganyika | Impala Tours

Olifanten & chimpansees aan Lake Tanganyika

5-daagse fly-in safari naar het westen van Tanzania. Inclusief de unieke gelegenheid om chimpansees in het wild te spotten tijdens een indrukwekkende trekking

Selous Game Reserve | Impala Tours

Selous Game Reserve

3-daagse fly-in safari naar het grootste wildreservaat van Afrika. Ver van de toeristische routes kunt u hier in alle rust van de safari’s genieten tijdens uw bezoek aan het Selous Game Reserve.

Ontdekkingstocht van noord naar zuid | Impala Tours

Ontdekkingstocht van noord naar zuid

9 daagse privéreis in luxe lodges/camps. Ontdek het hele spectrum aan specialiteiten dat Tanzania te bieden heeft. Ga op ontdekkingstocht van noord naar zuid. Sluit de reis af op een comfortabel camp dat zijn locatie aanpast aan de jaarlijkse Grote Migratie.

Elewana Safari | Impala Tours

Elewana Safari

Beleef de fascinerende dierenwereld en de veelzijdige landschappen van Tanzania tijdens een 10-daagse fly-in safari. Per klein vliegtuig reist u naar de mooiste en bekendste nationale parken. Omdat u per vliegtuig reist, heeft u veel tijd over voor safari’s.