Groepsreizen in Tanzania

Volgens ons is Tanzania één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust - langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse groepsreizen in Tanzania samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

Wij raden zeker aan om naar Tanzania te gaan. U vindt er niet enkel de Mount Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, maar u treft er ook de 3 grootste Afrikaanse meren aan: het Malawi meer, het Tanganika meer en het Victoria meer. Ook herbergt Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Toch is dit land minder bekend en minder druk dan het populaire buurland Kenia.

Tanzania is dé safaribestemming bij uitstek. U vindt er tal van wildreservaten en natuurparken zoals het bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater en Mount Kilimanjaro. In Tanzania heeft u de kans om de “the Big Nine” aan te treffen. De big nine zijn de olifant, buffel, neushoorn, leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, zebra en giraf. Bovendien zijn de reservaten zo groot, dat u maar af en toe een ander voertuig tegenkomt, waardoor u er geniet van een oase van rust.

Het specerijeneiland Zanzibar, is als afsluiter dé strandbestemming van een safari. Zanzibar is een prachtige bestemming voor uw strandvakantie en ideaal te combineren met een rondreis in Tanzania. Tanzania is geen goedkope reisbestemming, maar u krijgt er wel waar voor uw geld. Met een groepsreis in Tanzania leert u Tanzania op een ideale manier kennen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw groepsreizen in Tanzania!

 

Een greep uit onze groepsreizen in Tanzania

Masai avontuur - Masai Mara kinderen | Impala Tours

Masai avontuur en fascinerende dierenwereld

8 daagse groeps-safari in lodges & tented camps door de wondere wereld van Noord-Tanzania. U krijgt bovendien de kans om een dag door te brengen bij de Masai. Een unieke en ongewone ervaring.

Best of Tanzania | Impala Tours

Best of Tanzania

8-daagse begeleide rondreis in kleine groep naar de nationale parken in het noorden van Tanzania. Tijdens deze reis ontdekt u de fascinerende dierenwereld en veelzijdige, afwisselende Masai landschappen.