Individuele reizen in Tanzania

Tanzania is een prachtig en gigantisch land. Elke regio in Tanzania heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de imposante Kilimanjaro, het avontuurlijke Selous GR, de uitgestrekte Serengeti NP met enorme kuddes dieren en het paradijselijke eiland Zanzibar.

De nationale parken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan is een fly-in safari wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een prachtig en onvergetelijk uitzicht over land, rivieren, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs met 4WD, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of lodge maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per 4WD, safari’s te voet, paard of heteluchtballon. Professionele rangers delen graag hun kennis en ervaring met u.

Tussen de safariactiviteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma. Tanzania is een prachtig land om te ontdekken tijdens de vele individuele reizen in Tanzania!

 

Een greep uit de individuele reizen in Tanzania

Familiereis Tanzania | Impala Tours

Familiereis Tanzania

6 daagse familiesafari door Tanzania met optionele strandverlenging op Zanzibar. Speciaal opgesteld voor families met kinderen. U verandert niet vaak van accommodatie, de ritten zijn kort en de familie lodges & camps bieden amusement voor iedereen.

Onder de sterren in het zuiden van Tanzania | Impala Tours

Onder de sterren in het zuiden van Tanzania

10-daagse safari door het onbekende zuiden van Tanzania. Op unieke wijze beleeft u het Southern Circuit. U kiest of u in camps slaapt of met de tent rondtrekt.

Kilimanjaro Trekking 8 dagen | Impala Tours

Kilimanjaro Trekking 8 dagen

8-daagse Kilimanjaro Trekking via de Lemosho Route. Vervul een droom en beklim de hoogste berg van het Afrikaanse continent.

Safari in style | Impala Tours

Safari in style

10 daagse privéreis door het noorden van Tanzania. Overnacht in stijlvolle lodges en safaritenten terwijl u de mooiste wilde gebieden in het noorden van Tanzania ontdekt.

Het mooiste van Tanzania | Impala Tours

Het mooiste van Tanzania

Ga nu op 8-daagse safari in Tanzania en ontdek de mooiste natuur reservaten met eigen privégids/chauffeur. Bekijk hier de mogelijkheden.

Puur Tanzania | Impala Tours

Puur Tanzania

7-daagse kampeersafari in kleine groep. Ontdek het noorden van Tanzania op authentieke manier. Bij deze reis wordt het camp voor u opgezet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Tanzania Intens | Impala Tours

Tanzania Intens

10-daagse privéreis met eigen gids/chauffeur. Deze reis is zo speciaal door de unieke excursies die zijn inbegrepen. Ontdek Tanzania op een intense manier!