Safari Tanzania

Maak tijdens uw safari in Tanzania kennis met al het moois dat het Oost-Afrikaanse land te bieden heeft. Het land staat bekend om haar uitgestrekte nationale parken en enorme diversiteit aan wild. Ga op safari in Tanzania en rij met een goed uitgeruste jeep van het ene naar het andere adembenemende natuurreservaat. Tijdens uw rondreis kunt u de Big Five, hyena’s, arenden, flamingo’s, zeldzame wilde honden en nog veel meer prachtige dieren spotten. Tanzania biedt alle ingrediënten voor een prachtige jeepsafari, op slechts negen uur vliegen van Amsterdam!

Op safari in Tanzania? Bezoek Serengeti National Park!

Tijdens uw safari in Tanzania mag een bezoek aan het Serengeti National Park zeker niet ontbreken. Met een totale oppervlakte van circa 30.000 km2 is het, het op één na grootste nationale park van Tanzania. Het Serengeti National Park bestaat uit verschillende wildreservaten, waaronder de Ngorongoro Conservation Area en Kenia’s Masai Mara natinoal Park. Het is één van de beroemdste wildparken ter wereld. Jaarlijks trekken miljoenen gnoes, gazelles en zebra’s van het Serengeti National Park in Tanzania naar Maasai Mara in Kenia. Dit wordt de Grote Trek genoemd en is zeer indrukwekkend om te zien. De Grote Trek is ‘s werelds grootste wild spektakel.

Ga de uitdaging aan tijdens uw safari in Tanzania!

De Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika. Het is mogelijk tijdens uw safari in Tanzania de 5.895 meter hoge berg te beklimmen. Gaat u deze uitdaging aan? Dan beleeft u samen met een ervaren gidsen, dragers en een kok een onvergetelijk avontuur. Via de Marangu route bereiken jullie de top. Een prachtige route die u in contact brengt met verschillende landschappen. Denk hierbij aan plantages en regenwoud, woestijnen en een besneeuwde top.

Onze safari's in Tanzania

In het spoor van het wild | Impala Tours

In het spoor van het wild

Tijdens deze rondreis door Tanzania verblijft u in luxueuze Lemala accommodaties. Deze reis wordt speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis. Lees het gehele programma door op "Lees meer" te klikken.

Fly-in Selous en Ruaha N.P. | Impala Tours

Fly-in Selous en Ruaha N.P.

Geniet van een safari én strandvakantie. 11 daagse fly-in safari in prachtige "off the beaton track" camps en sluit de reis ontspannen af met enkele dagen aan ongerepte zandstranden.

Chimpansees aan Lake Tanganyika | Impala Tours

Olifanten & chimpansees aan Lake Tanganyika

5-daagse fly-in safari naar het westen van Tanzania. Inclusief de unieke gelegenheid om chimpansees in het wild te spotten tijdens een indrukwekkende trekking

Selous Game Reserve | Impala Tours

Selous Game Reserve

3-daagse fly-in safari naar het grootste wildreservaat van Afrika. Ver van de toeristische routes kunt u hier in alle rust van de safari’s genieten tijdens uw bezoek aan het Selous Game Reserve.

Ontdekkingstocht van noord naar zuid | Impala Tours

Ontdekkingstocht van noord naar zuid

9 daagse privéreis in luxe lodges/camps. Ontdek het hele spectrum aan specialiteiten dat Tanzania te bieden heeft. Ga op ontdekkingstocht van noord naar zuid. Sluit de reis af op een comfortabel camp dat zijn locatie aanpast aan de jaarlijkse Grote Migratie.

Elewana Safari | Impala Tours

Elewana Safari

Beleef de fascinerende dierenwereld en de veelzijdige landschappen van Tanzania tijdens een 10-daagse fly-in safari. Per klein vliegtuig reist u naar de mooiste en bekendste nationale parken. Omdat u per vliegtuig reist, heeft u veel tijd over voor safari’s.

Masai avontuur - Masai Mara kinderen | Impala Tours

Masai avontuur en fascinerende dierenwereld

8 daagse groeps-safari in lodges & tented camps door de wondere wereld van Noord-Tanzania. U krijgt bovendien de kans om een dag door te brengen bij de Masai. Een unieke en ongewone ervaring.

Best of Tanzania | Impala Tours

Best of Tanzania

8-daagse begeleide rondreis in kleine groep naar de nationale parken in het noorden van Tanzania. Tijdens deze reis ontdekt u de fascinerende dierenwereld en veelzijdige, afwisselende Masai landschappen.

Familiereis Tanzania | Impala Tours

Familiereis Tanzania

6 daagse familiesafari door Tanzania met optionele strandverlenging op Zanzibar. Speciaal opgesteld voor families met kinderen. U verandert niet vaak van accommodatie, de ritten zijn kort en de familie lodges & camps bieden amusement voor iedereen.

Onder de sterren in het zuiden van Tanzania | Impala Tours

Onder de sterren in het zuiden van Tanzania

10-daagse safari door het onbekende zuiden van Tanzania. Op unieke wijze beleeft u het Southern Circuit. U kiest of u in camps slaapt of met de tent rondtrekt.

Kilimanjaro Trekking 8 dagen | Impala Tours

Kilimanjaro Trekking 8 dagen

8-daagse Kilimanjaro Trekking via de Lemosho Route. Vervul een droom en beklim de hoogste berg van het Afrikaanse continent.

Safari in style | Impala Tours

Safari in style

10 daagse privéreis door het noorden van Tanzania. Overnacht in stijlvolle lodges en safaritenten terwijl u de mooiste wilde gebieden in het noorden van Tanzania ontdekt.

Het mooiste van Tanzania | Impala Tours

Het mooiste van Tanzania

Ga nu op 8-daagse safari in Tanzania en ontdek de mooiste natuur reservaten met eigen privégids/chauffeur. Bekijk hier de mogelijkheden.

Puur Tanzania | Impala Tours

Puur Tanzania

7-daagse kampeersafari in kleine groep. Ontdek het noorden van Tanzania op authentieke manier. Bij deze reis wordt het camp voor u opgezet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Tanzania Intens | Impala Tours

Tanzania Intens

10-daagse privéreis met eigen gids/chauffeur. Deze reis is zo speciaal door de unieke excursies die zijn inbegrepen. Ontdek Tanzania op een intense manier!

Op safari in Tanzania begint bij Impala Tours!

Veel toeristen sluiten hun safari in Tanzania af met een aantal stranddagen. Wilt u dat ook? Ontspannen op het tropische strand van Zanzibar is dan een aanrader! Neem voor meer informatie contact op met Impala Tours. Dat kan door te bellen naar 020 - 623 00 08 of een e-mail te sturen naar verkoop@impalatours.nl. Bij ons boekt u uw droomreis eenvoudig en snel. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen in Afrika, waarbij de nadruk ligt op safari-reizen. Op safari naar Tanzania staat garant voor een onvergetelijk avontuur, een avontuur dat begint bij Impala Tours!