Onze rondreizen in de Seychellen

We hebben voor u een aantal rondreizen op de Seychellen samengesteld in de Seychellen, waarbij u alle belangrijke hoogtepunten van de eilanden bezoekt. Daarbij concentreren we ons zoveel mogelijk op kleinschalige accommodaties. In de rondreizen is ook voldoende tijd ingebouwd om te relaxen. Bezoek het prachtige Mahé, la Digue, Outer Islands of Praslin.

Optimaal vervoer en accommodatie

Reizen betekent voortbewegen. Daarbij spelen vervoermiddelen een essentiële rol. Ons uitgangspunt bij de selectie daarvan is dat het vervoer veilig moet zijn. Waar mogelijk moet er ook aandacht zijn voor comfort. Vaak reist u daarom met auto met privé chauffeur en op het hoofdeiland Mahé behoort autohuur eveneens tot de mogelijkheden. Natuurlijk heeft dat ook als voordeel dat u op elk gewenst moment kunt stoppen bij de mooiste plekjes, om te genieten van een prachtig uitzicht of om een stukje te wandelen door een lokaal dorpje.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Soms voeren de rondreizen op de Seychellen u langs een zeer bijzondere overnachtingsplekken: een berghotelletje of een afgelegen pension.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten. Twijfel nu niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Diverse rondreizen in de Seychellen

Droomeilanden | Impala Tours

Droomeilanden

13 dagen van/naar Mahé. Ontdek de eilandwereld van de Seychellen met deze combinatie van droomeilanden en laat u verleiden door het paradijs. Klik hier voor meer informatie over deze reis langs de prachtige Mahé, Praslin en La Digue eilanden.

Zeilcruise per catamaran | Impala Tours

Zeilcruise per catamaran

6 dagen zeiltocht van/naar Mahé met uw eigen privéschipper. Ontdek verlaten bountystranden, prachtige natuur, de beste snorkelplaatsen en de Creoolse cultuur. Persoonlijke service en individualiteit zijn topprioriteit op dit schip.

Huwelijksreizen & Trouwen | Impala Tours

Huwelijksreizen & Trouwen

Altijd al gedroomd om op het strand te trouwen? De Seychellen en Mauritius zijn paradijselijk - de perfecte bestemming voor uw huwelijksreis of huwelijksceremonie.