Droomeilanden

(ID: 69111)

Over de reis

De Seychellen: van granietblokken tot baaien, van witte stranden met palmbomen tot een aangenaam zeebriesje. De levensvreugde van de lokale bevolking is niet alleen te merken in hun dansen en muziek, maar ook in de guesthouses, hotels en resorts. U kunt hier met elk budget terecht.

Ontdek de eilandwereld van de Seychellen met deze combinatie van droomeilanden en laat u helemaal verleiden door het paradijs.

In een oogopslag

  • 13 dagen van/naar Mahé
  • 3 eilanden: Mahé, Praslin en La Digue
  • alle transfers en ferries inclusief
  • keuze tussen 2 accommodatie categorieën
Vanaf € 1.572 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Mahé - Beau Vallon/Port Launay (SUP incl. diner).

Bij aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Daarna korte rit langs de hoofdstad van de Seychellen naar uw eerste accommodatie.

Overnachting: 4 overnachtingen Augerine Guest House (STD, kamer met zeezicht incl. ontbijt) of Constance Ephelia (SUP, kamer met tuinzicht incl. halfpension).

Dag 2: Mahé (ontbijt of halfpension).

Uw eerste dag in het paradijs. Geniet op het strand en kom helemaal tot rust.

Dag 3: Mahé (ontbijt of halfpension).

Het hoofdeiland van de Seychellen is erg veelzijdig. U verkent Mahé het beste op een excursie. U kunt bijv. een excursie maken naar de kleurrijke eilandmetropool Victoria, de kleinste hoofdstad ter wereld. Een andere optie is een uitstap naar het wilde zuiden. Aan u de keuze!

Dag 4: Mahé (ontbijt of halfpension).

Vandaag is ter vrije besteding. U kunt een huurauto nemen en het eiland op eigen gelegenheid verkennen. Maar opgelet: op de Seychellen rijdt men links!

Dag 5: Mahé - Praslin (ontbijt).

Vandaag wordt u aan uw hotel opgehaald en naar Victoria gebracht, waar u aankomt op de aanlegplaats voor de veerboot naar Praslin. U checkt in en gaat aan boord. Alternatief kunt u i.p.v. te varen ook een vlucht boeken naar Praslin (optioneel), want de ca. 60 min. lange boottocht op de open zee is soms onrustig. Na aankomst op Praslin transfer naar uw hotel.

Overnachting: 4 overnachtingen: Villas de Mer (STD, superior kamer incl. ontbijt) of Constance Lemuria (SUP, junior suite incl. ontbijt).

Dag 6: Praslin (ontbijt).

Geniet van uw eerste dag op Praslin en verken de omgeving, bijv. met een mooie strandwandeling.

Dag 7: Praslin (ontbijt).

Praslin staat vooral bekend om zijn weelderige flora. Deze wordt bijv. beschermd in Vallée de Mai, die u tijdens een excursie kunt bezoeken (optioneel). U treft hier talrijke orchideeën aan, evenals de bekende kokosnoten ´coco de mer´ met hun typische vorm, palmbomen, watervallen en kleurrijke tropische vogels.

Dag 8: Praslin (ontbijt).

Vandaag raden we een boottour aan (optioneel). Tijdens deze excursie zult u zich een ware Robinson Crusoe voelen! U verkent het kleine eiland St-Pierre en het Curieuse Island reservaat, thuis van de reuzenlandschildpadden.

Dag 9: Praslin - La Digue (ontbijt of halfpension).

U wordt aan uw hotel opgehaald en naar de aanlegplaats van de veerboot gebracht. Daarna een korte overzet van ca. 15 min. naar La Digue. Dit is het eiland van de Seychellen waar fietsen de voornaamste transportmiddelen zijn. U merkt het onmiddellijk, dit is een unieke plek! Na de transfer heeft u nog wat tijd om de omgeving te verkennen.

Overnachting: 4 overnachtingen Le Repair Hotel (STD, standaard kamer incl. ontbijt) of Le Domaine de l’Orangeraie (SUP, suite met tuinzicht incl. halfpension).

Dag 10: La Digue (ontbijt of halfpension).

Geniet van de kleine, verlaten stranden en baaien, die omgeven zijn door machtige granieten rotsen. La Digue staat vooral bekend als een omgeving die perfect is voor ansichtkaarten. Nergens anders op de Seychellen zijn granieten rotsen, witte stranden en groene palmbomen beter gecombineerd.

Dag 11: La Digue (ontbijt of halfpension).

La Digue heeft heel wat bezienswaardigheden te bieden. U kunt dit eiland uitstekend met de fiets verkennen. Hoe klinkt bijv. een excursie naar de oude kokosplantage L’Union Estate, waar u ook kokosolie en specerijen kunt kopen? U kunt ook op uitstap gaan naar een van de mooie baaien.

Dag 12: La Digue (ontbijt of halfpension).

De laatste dag in het paradijs. Geniet nog een laatste maal van het strand en neem ’s avonds bij zonsondergang afscheid van de Seychellen met een bijhorende cocktail. Santé!

Dag 13: La Digue - Mahé (ontbijt).

Vandaag eindigt deze droomvakantie. Transfer en vervolgens overzet per veerboot naar Mahé. Daarna transfer naar de luchthaven. Individuele terug- of doorreis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

69111

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • alle ferries Mahé - Praslin - La Digue - Mahé, alle transfers, vermelde overnachtingen en maaltijden in de gekozen categorie, lokale handling fee.

Exclusief

  • internationale vluchten, overige maaltijden en drankjes, excursies, fooien, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Prijzen enkel geldig als u min. 60 dagen op voorhand boekt. Reistijd 15.12.19-05.01.2020. Prijzen onder voorbehoud.

Wijzigingen in het reisprogramma/de reisduur zijn mogelijk.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Geen nieuws beschikbaar.