Droomeilanden

(ID: 69111)

Over de reis

De Seychellen: van granietblokken tot baaien, van witte stranden met palmbomen tot een aangenaam zeebriesje. De levensvreugde van de lokale bevolking is niet alleen te merken in hun dansen en muziek, maar ook in de guesthouses, hotels en resorts. U kunt hier met elk budget terecht.

Ontdek de eilandwereld van de Seychellen met deze combinatie van droomeilanden en laat u helemaal verleiden door het paradijs.

In een oogopslag

  • 13 dagen van/naar Mahé
  • 3 eilanden: Mahé, Praslin en La Digue
  • inclusief alle transfers en ferries
  • keuze tussen 2 accommodatie categorieën
Vanaf € 1.767 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Mahé - Praslin.

Bij aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Daarna transfer naar de veerboot richting Praslin. Na het inchecken gaat u aan boord (buitendek). Als alternatief voor de soms onrustige boottocht op de open zee (ca. 75 min.) kunt u ook een vlucht naar Praslin boeken (optioneel). Vervolgens transfer naar het hotel.

Overnachting: 4 overnachtingen Villas de Mer (STD, superior kamer) of Coco de Mer Hotel (SUP, junior suite).

Dag 2: Praslin (ontbijt).

Uw eerste dag in het paradijs. Geniet op het strand en kom helemaal tot rust.

Dag 3: Praslin (ontbijt).

Praslin staat vooral bekend om zijn weelderige flora. Deze wordt bijv. beschermd in Vallée de Mai, die u tijdens een excursie kunt bezoeken (optioneel). U treft hier talrijke orchideeën aan, evenals de bekende kokosnoten ´coco de mer´ met hun typische vorm, palmbomen, watervallen en kleurrijke tropische vogels.

Dag 4: Praslin (ontbijt).

Vandaag raden we een boottour aan (optioneel). Tijdens deze excursie waant u zich een ware Robinson Crusoe! U verkent het kleine eiland St-Pierre en het Curieuse Island reservaat, thuis van de reuzenlandschildpadden.

Dag 5: Praslin - La Digue (ontbijt).

U wordt aan uw hotel opgehaald en naar de aanlegplaats van de veerboot gebracht. Daarna een korte overzet van ca. 15 min. naar La Digue. Dit is het eiland van de Seychellen waar fietsen de voornaamste transportmiddelen zijn. U merkt het onmiddellijk, dit is een unieke plek! Na de transfer heeft u nog wat tijd om de omgeving te verkennen.

Overnachting: 4 overnachtingen: Le Repaire Hotel (STD, standaard kamer) of Le Domaine de l'Orangeraie (SUP, garden villa).

Dag 6: La Digue (ontbijt).

Geniet van de kleine, verlaten stranden en baaien, die omgeven zijn door machtige granieten rotsen. La Digue staat vooral bekend als een omgeving die perfect is voor ansichtkaarten. Nergens anders op de Seychellen zijn granieten rotsen, witte stranden en groene palmbomen beter gecombineerd.

Dag 7: La Digue (ontbijt).

La Digue heeft heel wat bezienswaardigheden te bieden. U kunt dit eiland uitstekend met de fiets verkennen. Hoe klinkt bijv. een excursie naar de oude kokosplantage L’Union Estate, waar u kokosolie en specerijen kunt kopen? U kunt ook op uitstap gaan naar een van de mooie baaien.

Dag 8: La Digue (ontbijt).

De laatste dag in dit kleine paradijs. Geniet nog een laatste maal van het strand en neem ’s avonds bij zonsondergang afscheid van La Digue met een bijhorende cocktail. Santé!

Dag 9: La Digue - Mahé (ontbijt).

Transfer en vervolgens overzet per veerboot naar Mahé. Daarna transfer naar uw hotel.

Overnachting: 4 overnachtingen Augerine Guest House (STD, kamer met zeezicht) of Savoy Resort (SUP, luxury room).

Dag 10: Mahé (ontbijt).

Het hoofdeiland van de Seychellen is erg veelzijdig. U verkent Mahé het beste op een excursie. U kunt bijv. de kleurrijke eilandmetropool Victoria bezoeken, de kleinste hoofdstad ter wereld. Een andere optie is een uitstap naar het wilde zuiden. Aan u de keuze!

Dag 11: Mahé (ontbijt).

Vandaag is ter vrije besteding. U kunt een huurauto nemen en het eiland op eigen gelegenheid verkennen. Maar opgelet: op de Seychellen rijdt men links!

Dag 12: Mahé (ontbijt).

De laatste dag op de Seychellen. Geniet nog eens ten volle van het droomstrand en azuurblauwe water.

Dag 13: Mahé (ontbijt).

Vandaag eindigt deze droomvakantie. Transfer van uw hotel naar de luchthaven.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

69111

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • logies/ontbijt, alle ferries Mahé - Praslin - La Digue - Mahé, transfers, lokale handling fee.

Exclusief

  • internationale vluchten, overige maaltijden en drankjes, excursies, fooien, persoonlijke uitgaven en toeristenbelasting.

Opmerking

Prijzen enkel geldig als u min. 90 dagen op voorhand boekt. Reistijd 23.12.-05.01. Prijzen onder voorbehoud.

Wijzigingen in het reisprogramma/de reisduur zijn mogelijk.

Bij seizoensoverschrijdingen is de overnachtingsprijs afhankelijk van het seizoen.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Geen nieuws beschikbaar.