Huwelijksreizen & Trouwen op de Seychellen

De Seychellen en Mauritius zijn paradijselijk - de perfecte bestemming voor uw huwelijksreis. Een adembenemend landschap, prachtig blauwe zee en mooie resorts zijn de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke start van een gemeenschappelijke toekomst. Als paar bent u van harte welkom en profiteert u van gulle kortingen - niet alleen op de huwelijksreis, maar vaak ook op een jubileumjaar. Details vindt u bij de respectieve hotelbeschrijving.

Zoekt u een bijzondere huwelijksreis? Madagaskar en Réunion in de Indische Oceaan zijn onconventionele bestemmingen voor een huwelijksreis. Waarom niet een avontuurlijke reis door Madagaskar gevolgd door strandvakantie in Mauritius? Of een romantische wandeling door de bergen van La Réunion gevolgd door een zeiltocht langs de eilanden van de Seychellen. Welke huwelijksreis u ook wenst - wij maken het mogelijk!

Trouwen in het paradijs

Ja, ik wil! Droomt u ervan om te trouwen in de zon op een exotisch eiland? Een huwelijksceremonie in lokale stijl op een sneeuwwit strand? Misschien in korte broek en blote voeten op een klein eiland? Of helemaal traditioneel in het wit met muziek, champagne en bruidstaart in de tuin van uw droomhotel? Al uw dromen zullen wij graag vervullen.

Zonder twijfel vormen de eilanden in de Indische Oceaan de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke bruiloft. Laat de mooiste dag van uw leven niet over aan het toeval - laat u door onze specialisten adviseren en profiteer van onze ervaring.