Zeilcruise met uw privé-catamaran

(ID: 54402)

Over de reis

Gooi uw schoenen uit en geniet van alles wat het paradijs u te bieden heeft. U vaart zorgeloos van eiland tot eiland en ’s avonds gaat u voor anker in de mooiste baaien. Samen met uw schipper ontdekt u verlaten bountystranden, prachtige natuur, de beste snorkelplaatsen en de Creoolse cultuur. Persoonlijke service en individualiteit zijn topprioriteit op dit schip.

In een oogopslag

  • 6 dagen zeiltocht van/naar Mahé
  • dagelijks vanaf 2 personen
  • varen met uw eigen privéschipper
  • reisroute kan vrij ingevuld worden
Vanaf € 2.438 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Mahé - Praslin (lunch/diner).

U wordt op de luchthaven verwelkomd door de crew en vervolgens naar Marina Eden Island gebracht. Ontvangst aan boord van uw catamaran gevolgd door een briefing door de kapitein. Aansluitend vaart u naar Praslin, voorbij Cousin Island. De bestemming van vandaag is een van de mooiste baaien ter wereld, Anse Lazio. Diner aan boord van het schip.

Dag 2: Curieuse Island (volpension).

Na het ontbijt vaart u naar Curieuse eiland. Het natuurgebied is de thuisbasis van de enorme reuzeschildpadden. Als lunch barbecuet u op het strand en u heeft de gelegenheid om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van St-Pierre eiland. Terug naar Praslin in de baai van Anse Gouverment, waar u de nacht doorbrengt.

Dag 3: Féliceté & Coco Island - La Digue (volpension).

Na het ontbijt vaart u verder naar Féliceté en Coco eiland, een hot spot om te snorkelen en zwemmen. Het bekken fungeert als een natuurlijk aquarium en is een van de beste plekken om met zeeschildpadden te zwemmen. Tegen de avond vaart u naar La Digue.

Dag 4: La Digue (volpension).

Geniet van deze dag op La Digue. Op dit autovrije eiland bereikt u per fiets talloze kleine baaien en stranden met de erg bekende granieten rotsen van de Seychellen. Een bezoek aan de baaien van Grand Anse, Anse Coco en Anse Source d’Argent mag niet ontbreken.

Dag 5: La Digue - Mahé (volpension).

Na het ontbijt verlaat u La Digue en vaart u naar de noordoostkust van Mahé en vandaar verder naar Beau Vallon. Op het prachtige zandstrand heeft u alle tijd om te zwemmen en snorkelen. Tegen de avond keert u terug naar de haven van Eden. Diner aan boord.

Dag 6: Mahé (ontbijt).

Na het ontbijt uitchecken en transfer naar de luchthaven voor de terugreis of verlenging van uw Seychellen reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

54402

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • luchthaventransfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, mineraalwater, schipper, kok, kajak, subglider, snorkel- en visuitrusting, strandhanddoek, brandstof, gas, water, haven- en eilandgelden en eindschoonmaak.

Exclusief

  • internationale vluchten, overige drankjes, overige maaltijden, Marine parkgelden, toeristenbelasting, fooien, optionele excursies en bijhorende entreegelden, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Het opgegeven programma is een routevoorstel en kan worden gewijzigd op elk gewenst moment. De schipper organiseert elke dag ’s avonds een korte bijeenkomst om de route, stops en de maaltijden voor de volgende dag door te nemen.

Geen nieuws beschikbaar.