Reisonderdelen in Zambia

Zambia kan het hele jaar door bezocht worden. Een uitstekend hotelaanbod, met enkele van ’s werelds beste accommodaties, biedt aangenaam comfort voor iedere portemonnee. Wildobservaties zijn mogelijk in diverse prijsklassen.

Accommodatie in Zambia | © Robin Pope Safaris

Accommodatie in Zambia

Zambia beschikt over prachtige safarilodges and camps die zo ingericht zijn dat u optimaal van de omgeving en wilde dieren kunt genieten. Bekijk hier onze opties.

Binnenlandse vluchten in Zambia | © CreativeLAB

Binnenlandse vluchten in Zambia

Vluchten met propellervliegtuigjes zijn een veilige en comfortabele manier om de nationale parken en al het natuurschoon van Zambia te bezichtigen.

Autohuur in Zambia | © Shamiso Tours

Autohuur in Zambia

De perfectie optie als u van vrijheid houdt. Bij de selectie van onze partners voor autohuur letten wij op de conditie en kwaliteit van de verhuurvloot, de service ter plaatse en een concurrerende prijs.

Excursies | Impala Tours

Excursies

Veel excursies in Zambia zijn watergericht. Bezoek de Victoria watervallen en de Zambezi rivier op een bijzondere manier, die u lang bij zal blijven.

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie in Zambia varieert van eenvoudige hotels, guesthouses en bed & breakfast tot luxe hotels, country houses en privélodges in wildreservaten van verschillende prijsklassen. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Om een juiste keuze uit het grote aanbod aan safarikampen en game-lodges te maken adviseren we u vrijblijvend een offerte te laten maken. Voor een optimale safari-belevenis bent u immers niet alleen op zoek naar een overnachtingsplek, maar vooral naar een aangenaam verblijf waar u rond de tijd dat u daar bent wilde dieren kunt spotten. Hier kunnen we veel over vertellen.

Huurauto’s en Campers

In Zambia wordt links gereden. Voor het huren van een auto of camper heeft u - naast een geldig Europees rijbewijs - ook een internationaal rijbewijs nodig. Alhoewel avontuurlijke en ervaren 4wd-chauffeurs een autorondreis (selfdrive) in Botswana een leuke uitdaging zullen vinden, is autohuur of camperhuur voor veel van onze klanten een te groot avontuur.

Campings

Zambia heeft een beperkt net van campings, die zich natuurlijk ook bevinden in en bij de talrijke nationale parken. Buiten het hoogseizoen (kerstmis, Pasen en van juli tot oktober) en in de nationale parken hoeft u in de regel de standplaats niet vooruit te boeken. Zo kunt u onbekommerd en flexibel reizen.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden.