Vliegsafari`s in Zambia

Zambia is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de waterrijke Mana Pools, de beroemde Victoria watervallen in het westen van Zambia en het prachtige Luangwa National Park.

De natuurgebieden en wildparken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan is een fly-in safari wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, watervallen, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of (boom)chalet maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, boot, paard, mokoro (soort kano) of mountainbike. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma. Met de vliegsafari’s in Zambia ontdekt u Zambia op een geheel andere manier!

Dit is vakantie in Afrika...

Onze vliegsafari's in Zambia

Deluxe natuurbeleving | Impala Tours

Deluxe natuurbeleving

Deze 11-daagse rondreis is een combinatie van een fly-in en wandelsafari en garandeert een buitengewone Afrika-ervaring. Geniet van de bijzondere safari in het South Luangwe National Park en sluit deze reis af bij de indrukwekkende Victoria watervallen.

Uitgebreide wandelsafari met strandverlening | Impala Tours

Uitgebreide wandelsafari met strandverlening

Tijdens deze 14-daagse fly-in safari verkent u de Victoria watervallen en het bijzonder mooie South Luangwa National Park via unieke wandelsafari’s. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan het prachtige Lake Malawi waar u volledig tot rust komt.

Sanctuary Fly-In safari met exclusieve wandelingen | Impala Tours

Fly-in safari South Luangwa & Lower Zambezi

Tijdens deze 11-daagse fly-in safari bezoekt u het bijzonder mooie South Luangwa National Park. Tijdens deze reis doet u ook exclusieven wandelingen wat een optimale Afrika ervaring zorgt.