Deluxe natuurbeleving

11 dagen South Luangwa NP & Victoria watervallen(ID: 133391)

Over de reis

Deze combinatie van fly-in en wandelsafari garandeert een buitengewone Afrika-ervaring van de bovenste plank. U begint uw reis in luxueuze lodges met eersteklas service en een uitstekende keuken. Daartussen beleeft u de Afrikaanse bush heel intens tijdens wandelsafari’s in het South Luangwa NP. Hoewel de bush camps zich te midden van de wildernis bevinden, moet u zelfs hier niet inboeten op comfort. Geniet van deze bijzondere safari in het nationaal park en sluit deze reis af bij de indrukwekkende Victoria watervallen!

In een oogopslag

  • 11 dagen fly-in met wandelsafari
  • van Lusaka naar Livingstone
  • exclusieve privécamps en -lodges
  • hoogtepunten: South Luangwe NP & Victoria watervallen

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Lusaka - South Luangwa NP (diner).

U vliegt van Lusaka naar de luchthaven van Mfuwe in het South Luangwa NP. Dit nationaal park behoort tot de beste safarigebieden van Zambia en zelfs heel zuidelijk Afrika. Tijdens de transfer naar de lodge passeert u langs meerdere kleine dorpen en krijgt u een eerste indruk van dit fascinerende land. Zodra u het nationaal park bereikt, wordt u in een andere wereld ondergedompeld. Dit is gelijk uw eerste safari!

Overnachting: 3 overnachtingen Chinzombo.

Dag 2 - 3: South Luangwa NP (volpension).

Geniet van alle faciliteiten die de lodge biedt. Met slechts 6 villa’s garandeert Chinzombo absolute privacy op een droomligging. U kunt uw dag in het South Luangwa NP naar believen invullen. Wat denkt u van een bushwandeling in de ochtend en een klassieke safari per terreinwagen in de namiddag? Er worden ook boottochten aangeboden (seizoensgebonden), evenals nachtsafari’s en een bezoek aan een dorp. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Dag 4 - 5: South Luangwa NP / wandelsfari (volpension).

Een ca. 4 u. durende safari brengt u naar uw volgende camp, dat diep in het nationaal park ligt. Het bush camp ligt in ongerepte natuur, vlak aan de Luwi rivier, en is ideaal om de volgende dagen het park te verkennen tijdens wandelsafari’s.

Overnachting: 2 overnachtingen Nsolo Bush Camp.

Dag 6 - 7: South Luangwa NP / wandelsfari (volpension).

Tweemaal per dag verkent u te voet de omgeving van het camp, begeleid door een professionele gids en een gewapende ranger. U wandelt langs rivieren, door savannes en in kleine wouden. U kunt hier meer dan 400 vogelsoorten spotten, evenals nijlpaarden, krokodillen, buffels, olifanten en nog veel meer.

Overnachting: 2 overnachtingen Luwi Bush Camp.

Dag 8: South Luangwa NP - Livingstone (volpension).

Transfer naar de luchthaven van Mfuwe en vlucht via Lusaka naar Livingstone. Hier komt u tegen de middag aan. Een korte transfer brengt u naar de Sanctuary Sussi & Chuma Lodge, die 12 km stroomopwaarts van de Victoria watervallen ligt. In het woud aan de oever van de Zambezi zijn 12 ruime en luxueuze chalets gebouwd uit ebbenhout. Houten looppaden verbinden de huisjes met het hoofdgebouw, waar een lounge, restaurant en bar is. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst kunt u nog een boottocht maken bij zonsondergang.

Overnachting: 2 overnachtingen Sanctuary Sussi & Chuma Lodge.

Dag 9 - 10: Livingstone (volpension).

Geniet van deze twee dagen aan de machtige Zambezi. De volgende activiteiten zijn inbegrepen: begeleide tour naar de Victoria watervallen, dorps- en schoolbezoek, sundowner boottocht en safari’s in het Mosi-oa-Tunya NP.

Dag 11: Livingstone (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven van Livingstone.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

133391

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde binnenlandse vluchten, alle transfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes tijdens de safari’s en in de lodges, safari-activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief

  • internationale vluchten, fooien, visumkosten, lokale vertrekbelasting in Livingstone, Mfuwe en Lusaka, persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bagagebeperking: max. 23 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage. Omwille van de regentijd vindt deze reis enkel plaats van 17.05-31.10.2023. Prijzen 20.05.-31.05.2023 op aanvraag.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Geen nieuws beschikbaar.